Μπήκε σε Μία Εφαρμογή στο Διαδίκτυο και Είδε την Κοπέλα του με Δύο να… Η Αλήθεια όμως ήταν Τελείως Διαφορετική

January 26, 2018

Εάν είστε ο τύπος που αναρωτιέστε πώς θα ήταν να βλέπετε σε ακατάλληλη ταινία τον αγαπημένο σας διάσημο, τότε είστε τυχεροί. Κάποιος με πολύ ελεύθερο χρόνο και πρόσβαση στο διαδίκτυο έφτιαξε μία εφαρμογή που βάζει τα πρόσωπα διάσημων σε ακατάλληλες ταινίες. Έτσι, μπορούν όλοι να δουν τους αγαπημένους τους ηθοποιούς και τραγουδιστές να πρωταγωνιστ…


διαφ.
Εάν είστε ο τύπος που αναρωτιέστε πώς θα ήταν να βλέπετε σε ακατάλληλη ταινία τον αγαπημένο σας διάσημο, τότε είστε τυχεροί. Κάποιος με πολύ ελεύθερο χρόνο και πρόσ...

Εάν είστε ο τύπος που αναρωτιέστε πώς θα ήταν να βλέπετε σε ακατάλληλη ταινία τον αγαπημένο σας διάσημο, τότε είστε τυχεροί. Κάποιος με πολύ ελεύθερο χρόνο και πρόσβαση στο διαδίκτυο έφτιαξε μία εφαρμογή που βάζει τα πρόσωπα διάσημων σε ακατάλληλες ταινίες.

Έτσι, μπορούν όλοι να δουν τους αγαπημένους τους ηθοποιούς και τραγουδιστές να πρωταγωνιστούν σε μία τέτοια ταινία.

Στην πραγματικότητα, αυτή η εφαρμογή υπάρχει από τον Δεκέμβριο και δεν μας ξαφνιάζει που είναι Redditor ο τύπος που την έφτιαξε και έχει το όνομα “deepfakes”. Είναι ένας συνδυασμός αλγόριθμου εκμάθησης μηχανής, του υπολογιστή του και των ακατάλληλων ταινιών που υπάρχουν στο διαδίκτυο.

Βέβαια, όταν φτιάξεις μία εφαρμογή και την δημοσιοποιήσεις, είναι σίγουρο πως θα υπάρξουν πολλοί που θα σε αντιγράψουν και αυτό ακριβώς έγινε και στην περίπτωσή του.

100% Φυσικό Αδυνάτισμα! Μην Χάσεις την Online Προσφορά! Χάσε Κιλά με το VegaSlim Τώρα!

“Πιστεύω πως η παρούσα έκδοση της εφαρμογής είναι μία καλή αρχή, αλλά ελπίζω να την βελτιώσω ακόμα περισσότερο στις εβδομάδες που έρχονται.” είπε.

“Το τελικό μου όραμα είναι να μπορεί ένας χρήστης να διαλέγει ένα βίντεο από τον υπολογιστή του, να κατεβάζει ένα νευρονικό δίκτυο που σχετίζεται με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο από μία διαθέσιμη βιβλιοθήκη και να ανταλλάζει το πρόσωπο αυτό με το πάτημα ενός κουμπιού.”

Έντρομοι οι Διαιτολόγοι! Πώς ένα Παράξενο Φυτό έχει Βοηθήσει Αμέτρητο Κόσμο να Χάσει Βάρος!

Βέβαια, πολλοί εκφράζουν ανησυχίες λέγοντας πως αν μπορείς έτσι απλά να αλλάζεις το πρόσωπο σε ένα βίντεο, τότε πολλοί άνθρωποι θα μπορούν να ξεγελαστούν εύκολα και δεν θα μπορούμε να ξέρουμε τελικά τι είναι πραγματικό και τι όχι.

Οι σκέψεις σας;

Credit: ladbible.com


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια