Όποιος μπει σε αυτό το "διαστημόπλοιο" δε μπορεί να ξαναβγεί. Η πραγματική χρήση αυτής της μηχανής θα σας κάνει να ανατριχιάσετε


O Philip Nitschke, μίας από τις πιο δυνατές φωνές της Αυστραλίας υπέρ της νομοθεσίας για την ευθανασία, έφτιαξε μία νέα, αμφιλεγόμενη εφεύρεση: μία ‘μηχανή αυτοκτονίας.’ Την ονόμασε “Sarco Machine” και η παρουσίασή της έγινε στο Τορόντο την περασμένη εβδομάδα. Αυτό το μηχάνημα είναι ένα τεχνολογικό επίτευγμα και σίγουρα θα…


διαφ.
O Philip Nitschke, μίας από τις πιο δυνατές φωνές της Αυστραλίας υπέρ της νομοθεσίας για την ευθανασία, έφτιαξε μία νέα, αμφιλεγόμενη εφεύρεση: μία ‘μηχανή αυτοκτονίας....

O Philip Nitschke, μίας από τις πιο δυνατές φωνές της Αυστραλίας υπέρ της νομοθεσίας για την ευθανασία, έφτιαξε μία νέα, αμφιλεγόμενη εφεύρεση: μία ‘μηχανή αυτοκτονίας.’

Την ονόμασε “Sarco Machine” και η παρουσίασή της έγινε στο Τορόντο την περασμένη εβδομάδα.

Αυτό το μηχάνημα είναι ένα τεχνολογικό επίτευγμα και σίγουρα θα βοηθήσει τους ασθενείς να πεθάνουν με αρκετή ευκολία και σχεδόν καθόλου πόνο. Αποτελείται από μία κάψουλα που έχει μέσα έναν υπολογιστή, έχει αναγνώριση φωνής και μπορεί να λειτουργήσει και με την κίνηση των ματιών έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άτομα με κινητικές αναπηρίες.

Το Sarco έχει φτιαχτεί από πλαστικά πλαίσια αλλά μπορεί εύκολα να ανακατασκευαστεί με 3D εκτυπωτή. Ο ασθενής θα πρέπει να φοράει ένα περικάρπιο για να παίρνει το μηχάνημα πληροφορίες σχετικά με την λειτουργία της καρδιάς του όπως και άλλες πληροφορίες.

Η διαφάνεια της κάψουλας μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις προτιμήσεις του ασθενή.

100% Φυσικό Αδυνάτισμα! Μην Χάσεις την Online Προσφορά! Χάσε Κιλά με το VegaSlim Τώρα!

Ο Nitschke είπε: “Το Sarco δεν χρησιμοποιεί φάρμακα και δεν χρειάζεται κάποια εκπαίδευση για να χρησιμοποιηθεί. Όποιος περάσει την δοκιμή εισόδου μπορεί να το χρησιμοποιήσει και να δώσει τέλος στην ζωή του.”

Σύμφωνα με την εταιρεία, μόλις το άτομο βάλει τον 4ψηφιο κωδικό ενεργοποίησης, θα ρωτηθεί αν θέλει να πεθάνει. Εάν επιλέξει ‘Ναι’, ο μηχανισμός επιτρέπει στο υγρό άζωτο να κυλήσει και μέσα σε ένα λεπτό τα επίπεδα οξυγόνου έχουν πέσει σε βαθμό όπου προκαλείται λιποθυμία που ακολουθείται από γαλήνιο υποξικό θάνατο.

Το μηχάνημα αναπτύχθηκε στην Ολλανδία, όπου η ευθανασία είναι νόμιμη αλλά ο Nitschke ελπίζει πως το μηχάνημα αυτό θα χρησιμοποιηθεί και στην δική του χώρα επίσης.

Έντρομοι οι Διαιτολόγοι! Πώς ένα Παράξενο Φυτό έχει Βοηθήσει Αμέτρητο Κόσμο να Χάσει Βάρος!

Δεν θεωρεί ότι θα πρέπει να περιμένουν μέχρι η νομοθεσία να αλλάξει το 2019, λέγοντας: “Δεν υπάρχει λόγος να μην χρησιμοποιείται στην Αυστραλία μόλις το μηχάνημα βγει στην αγορά. Ο μόνος περιορισμός είναι η διαθεσιμότητα λόγω των νέων εκτυπωτών.”

Σύμφωνα με τους κατασκευαστές, το σχέδιο θα είναι ελεύθερο και θα μπορούν όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν πρόσβαση. Τα υλικά δεν είναι και τόσο ακριβά. Η ομάδα του Nitschke τώρα προσπαθεί να το κατασκευάσει με βιοδιασπώμενα υλικά με πρόσφατες εκτιμήσεις να λένε πως θα κοστίζει περίπου €1,000.

Εκτός από αυτό, μόλις το μηχάνημα επιβεβαιώσει τον θάνατο, η κάψουλα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν φέρετρο.

Οι σκέψεις σας;

Credit: meaww.com


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια