Τετραμελής Οικογένεια αποφασίζει να Γυμναστεί για 6 Μήνες. Μόλις Δείτε ΠΩΣ Έγιναν, θα Ζηλέψετε.

January 25, 2018

Το να χάσεις βάρος είναι δύσκολο νοητικά και απαιτητικό σωματικά. Για να κάνει το αδυνάτισμα ευκολότερο, ο 32χρονος φωτογράφος Jesse αποφάσισε να κάνει την προσπάθεια αυτή μαζί με την οικογένειά του. Υποστήριζαν ο ένας τον άλλον σε όλη την μεταμόρφωση που κράτησε έξι μήνες και οι φωτογραφίες τους πριν και μετά είναι απίστευτες. Όλα ξεκίνησαν όταν…


διαφ.
Το να χάσεις βάρος είναι δύσκολο νοητικά και απαιτητικό σωματικά. Για να κάνει το αδυνάτισμα ευκολότερο, ο 32χρονος φωτογράφος Jesse αποφάσισε να κάνει την προσπάθει...

Το να χάσεις βάρος είναι δύσκολο νοητικά και απαιτητικό σωματικά. Για να κάνει το αδυνάτισμα ευκολότερο, ο 32χρονος φωτογράφος Jesse αποφάσισε να κάνει την προσπάθεια αυτή μαζί με την οικογένειά του.

Υποστήριζαν ο ένας τον άλλον σε όλη την μεταμόρφωση που κράτησε έξι μήνες και οι φωτογραφίες τους πριν και μετά είναι απίστευτες.

Όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα του Jesse αποφάσισε να μείνει προσωρινά με τον γιο της και την έγκυο γυναίκα του για να τους βοηθήσει στα πρώτα στάδια της μητρότητας. Ο Jesse το είδε αυτό ως ευκαιρία και προσκάλεσε και τον πατέρα του για να δυναμώσουν τον δεσμό τους.

Επειδή ο πατέρας του ήταν εθισμένος στο αλκοόλ, ο Jesse σκέφτηκε να ξεκινήσουν ένα πρόγραμμα αδυνατίσματος για να τον βοηθήσει να ανακτήσει το πάθος του για την ζωή. Αρχικά ξεκίνησαν με περπάτημα και σταδιακά έκαναν την μετάβαση στο τρέξιμο.

Τελικά, άρχισαν και το γυμναστήριο και μετρούσαν τις αλλαγές στο σώμα τους κάθε 10 μέρες. Αυτό που ξεκίνησε σαν πρόγραμμα αδυνατίσματος, κατέληξε να γίνει τρόπος ζωής και η οικογένεια υποστηρίζει πως θα το συνεχίσει.

Ο Jesse είπε όμως πως το πιο σημαντικό ήταν που είδε τον πατέρα του να γίνεται ένας άντρας με αυτοπεποίθηση.

Δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες από τη μεταμόρφωσή τους:

100% Φυσικό Αδυνάτισμα! Μην Χάσεις την Online Προσφορά! Χάσε Κιλά με το VegaSlim Τώρα!

Έντρομοι οι Διαιτολόγοι! Πώς ένα Παράξενο Φυτό έχει Βοηθήσει Αμέτρητο Κόσμο να Χάσει Βάρος!

Credit: boredpanda.com


Πηγή