Αν ο Αγαπημένος σου κάνει αυτά τα 18 πράγματα για σένα τότε έχεις πετύχει το Τζόκερ. Με το 4ο θα κάνετε καρδούλες ξανά


Εάν ο σύζυγός σας κάνει αυτά τα 18 πράγματα, χτυπήσατε τζάκποτ στο γάμο Αν ο σύζυγός σας κάνει κάποια από αυτά τα 18 πράγματα, είστε μια αρκετά τυχερή κυρία που έχετε έναν τόσο υπέροχο και υποστηρικτικό άνθρωπο στη ζωή σας. Λέει «σ ‘αγαπώ» συχνά Ανεξάρτητα με το αν είστε κάποια που δείχνει την αγάπη της μέσα από πράξεις, ποιοτικό χρόνο, φυσ…


διαφ.
Εάν ο σύζυγός σας κάνει αυτά τα 18 πράγματα, χτυπήσατε τζάκποτ στο γάμο Αν ο σύζυγός σας κάνει κάποια από αυτά τα 18 πράγματα, είστε μια αρκετά τυχερή κυρία που έχετε έ...

Εάν ο σύζυγός σας κάνει αυτά τα 18 πράγματα, χτυπήσατε τζάκποτ στο γάμο

Αν ο σύζυγός σας κάνει κάποια από αυτά τα 18 πράγματα, είστε μια αρκετά τυχερή κυρία που έχετε έναν τόσο υπέροχο και υποστηρικτικό άνθρωπο στη ζωή σας.

Λέει «σ ‘αγαπώ» συχνά

Ανεξάρτητα με το αν είστε κάποια που δείχνει την αγάπη της μέσα από πράξεις, ποιοτικό χρόνο, φυσική επαφή ή δώρα ή λέξεις επιβεβαίωσης, είναι ωραίο να σου λέει κάποιος τη λέξη «σ ’αγαπώ».

Σας κάνει συχνά κομπλιμέντα

Αν ο σύζυγός σας σας κάνει συχνά κομπλιμέντα και όχι μόνο για την εμφάνισή σας, αλλά επίσης και για όλες τις επιτυχίες σας και γνωρίζετε ότι είναι περήφανος για εσάς, έχετε έναν απίστευτο άνθρωπο.

Σας ενθαρρύνει να ακολουθήσετε τους στόχους σας

Είναι πολύ ωραίο να μην είναι όλα τα ενδιαφέροντά σας ίδια, να έχετε διαφορετικούς φίλους και χόμπι! Το τελευταίο πράγμα που θέλετε, όμως, είναι ο σύζυγός σας να είναι ζηλιάρης. Εάν σας ενθαρρύνει και υποστηρίζει τις προσπάθειές σας, να είστε ευγνώμονες.

Φλερτάρει μαζί σας όπως έκανε όταν συναντηθήκατε για πρώτη φορά

Αν ο σύζυγός σας μπορεί ακόμα να σας κάνει να νιώθετε αυτές τις πεταλούδες ή να χαμογελάτε ακόμη και όταν δεν είστε εκεί, ο γάμος σας είναι σίγουρα κάτι ιδιαίτερο. Συνεχίστε να φλερτάρετε.

Αγαπά την οικογένειά του, ειδικά τη μαμά

100% Φυσικό Αδυνάτισμα! Μην Χάσεις την Online Προσφορά! Χάσε Κιλά με το VegaSlim Τώρα!

Ακούγεται κλισέ, αλλά έχοντας κάποιον που βάζει την οικογένεια πρώτα από όλα και αγαπά τη μαμά του είναι πολύ σημαντικό. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει προτεραιότητα και την δική του οικογένεια επίσης. Θα έχει σεβασμό στη γυναίκα του και θα αγαπά τα παιδιά του.

Κάνει τα πιο βαρετά καθήκοντα ευχάριστα

Εάν τα καθημερινά καθήκοντα έχουν αρχίσει να γίνονται μονότονα τον τελευταίο καιρό, πάρτε το χέρι του συζύγου σας και χορέψτε στο νεροχύτη και πλύνετε αυτά τα πιάτα… μαζί. Επειδή όλα γίνονται καλύτερα όταν τα κάνετε μαζί.

Του αρέσει να περνάει χρόνο μαζί σας

Η ζωή με το ίδιο άτομο είναι μεγάλη. Αλλά υπάρχει κάτι για τα αγαπημένα ζευγάρια που είναι απλά εκπληκτικό – μπορούν να κάνουν οτιδήποτε και να απολαύσουν ο ένας την παρέα του άλλου. Ακόμη και αν δεν μιλούν και κάνουν εντελώς διαφορετικά πράγματα.

Είναι πρόθυμος να σας διδάξει αυτό που γνωρίζει (και να διδαχθεί από εσάς)

Θέλετε να μάθετε πόσο σπουδαίος είναι ο σύζυγός σας; Αφήστε τον να σας διδάξει κάτι για το οποίο είναι παθιασμένος. Εάν το κάνει με προθυμία και υπομονή, είστε μια ευλογημένη σύζυγος. Κάνετε και εσείς το ίδιο!

Είναι καλός ηγέτης, αναγνωρίζει τα δυνατά σας σημεία και αναζητά τη συμβουλή σας

Ο καθένας κάνει τις επιλογές του αλλά όταν παντρεύεστε και γίνεστε μια μονάδα με τον άλλον, είναι διαφορετικό. Εάν έχετε έναν σύζυγο που είναι πρόθυμος να αναλάβει τον ηγετικό ρόλο καθώς αναζητά συμβουλές και καθοδήγηση από εσάς, είστε τυχερή.

Ανησυχεί για σας

Έντρομοι οι Διαιτολόγοι! Πώς ένα Παράξενο Φυτό έχει Βοηθήσει Αμέτρητο Κόσμο να Χάσει Βάρος!

Αν ο σύζυγός σας δείχνει την ανησυχία του για σας για την ασφάλειά σας και φροντίζει πάντοτε να ικανοποιούνται οι συναισθηματικές και σωματικές σας ανάγκες, έχετε κάποιον πολύ ιδιαίτερο άνθρωπο κοντά σας.

Είναι ανιδιοτελής

Η ανιδιοτέλεια συμβαδίζει με την αγάπη άνευ όρων. Εάν ο σύζυγός σας, σας βάζει πρώτη από όλα και αγαπά άνευ όρων εσάς και τα παιδιά σας, μπορείτε να κοιμηθείτε ήσυχη γνωρίζοντας ότι θα είναι πάντα εκεί για σας.

Παραδέχεται, όταν κάνει λάθος

Όταν ο σύζυγός σας αναγνωρίζει και παραδέχεται πώς, πού, και γιατί έκανε λάθος, είναι κάτι πολύ σημαντικό για τη σχέση σας. Είναι μια λεπτή πράξη που έχει τεράστιο αντίκτυπο. Σημαίνει πως σας υπολογίζει και σας αγαπά.

Δεν έχει αγαπημένο

Για όσους έχουν περισσότερα από ένα παιδιά, το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα «αγαπημένο» – εσείς ή ο σύζυγός σας. Αν ο σύζυγός σας έχει μια άνευ όρων αγάπη και φαίνεται από τα λόγια του και τις ενέργειές του, είστε τυχερή.

Ανυψώνει το πνεύμα σας και σας κάνει να αισθάνεστε καλά όταν η διάθεσή σας είναι πεσμένη

Η ζωή είναι γεμάτη σκαμπανεβάσματα. Αν ο σύζυγός σας μπορεί να σας προσφέρει αυτή την άνευ όρων υποστήριξη, έχετε πιάσει το τζάκποτ.

Σας εκπλήσσει

Είτε πρόκειται για το αγαπημένο σας γλυκό κάτω από το μαξιλάρι σας, για ένα μαγειρεμένο δείπνο στο σπίτι σας, είτε για ένα ταξίδι, έχετε έναν υπέροχο άνθρωπο δίπλα σας.

Διατηρεί πάντα ανοικτές τις γραμμές επικοινωνίας

Η επικοινωνία είναι βασική σε κάθε επιτυχημένο γάμο. Αν έχετε αμοιβαία όρεξη για επικοινωνία και ο σύζυγός σας είναι ένας καλός ακροατής, δείχνει ότι σας σέβεται και σας αγαπά.

Εργάζεται σκληρά

Είτε ο σύζυγός σας κάνει χειρωνακτική εργασία όλη την ημέρα, είτε είναι κάποιος που δουλεύει σε γραφείο, αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι η εργασιακή του ηθική. Συγχαρητήρια για το γάμο σας, διότι έχετε έναν άνθρωπο που νοιάζεται πραγματικά.

Σας κάνει να θέλετε να είστε καλύτερος άνθρωπος

Αν ο σύζυγός σας είναι κάποιος στον οποίο μπορείτε να αναζητήσετε έμπνευση, ενθάρρυνση, εμπιστοσύνη και υποστήριξη, κρατήστε τον.

ΠΗΓΗ: theheartysoul.com

Δείτε τη συνέχεια