Ξανθίες Vs Μελαχρινές. Ποιες Προτιμούν οι Άντρες για Σχέση και πιες για το Κρεβάτι τους. Απίστευτη Έκπληξη;


Οι άνδρες φαίνεται πως προτιμούν τις ξανθιές για να βγουν ραντεβού και τις μελαχρινές για να κάνουν οικογένειες. Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι οι άνδρες θεωρούν τις ξανθές «σημαντικά» νεότερες και με υγιέστερη όψη από τις μελαχρινές. Ταυτόχρονα και επηρεασμένοι από τα στερεότυπα θεωρούν πως οι ξανθιές είναι ερωτικά διαθέσιμες παραπάνω από τις υπ…


διαφ.
Οι άνδρες φαίνεται πως προτιμούν τις ξανθιές για να βγουν ραντεβού και τις μελαχρινές για να κάνουν οικογένειες. Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι οι άνδρες θεωρούν τ...

Οι άνδρες φαίνεται πως προτιμούν τις ξανθιές για να βγουν ραντεβού και τις μελαχρινές για να κάνουν οικογένειες.

Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι οι άνδρες θεωρούν τις ξανθές «σημαντικά» νεότερες και με υγιέστερη όψη από τις μελαχρινές. Ταυτόχρονα και επηρεασμένοι από τα στερεότυπα θεωρούν πως οι ξανθιές είναι ερωτικά διαθέσιμες παραπάνω από τις υπόλοιπες γυναίκες.

Ωστόσο, οι ξανθιές μπορεί να συγκεντρώνουν τις ερωτικές προτιμήσεις για τα ραντεβού, αλλά οι καστανές έχουν το προβάδισμα στο γάμο καθώς θεωρούνται καταλληλότερες για οικογένεια.

Η έρευνα του πανεπιστημίου της Μινεσότα έγινε σε δείγμα 110 ανδρών και έρχεται να συμπληρώσει προηγούμενη μελέτη, σύμφωνα με την οποία οι ξανθές παίρνουν περισσότερα φιλοδωρήματα ως σερβιτόρες σε εστιατόρια και είναι πιθανότερο να τους προσφερθεί βοήθεια από τους άνδρες.

Οι ψυχολόγοι έδειξαν στους άνδρες που συμμετείχαν στην έρευνα φωτογραφίες από υπολογιστή στις οποίες εικονίζονται ξανθές, καστανές και μελαχρινές γυναίκες.

100% Φυσικό Αδυνάτισμα! Μην Χάσεις την Online Προσφορά! Χάσε Κιλά με το VegaSlim Τώρα!

Διαπιστώθηκε πως οι άνδρες έκριναν ως πιο ελκυστικές τις γυναίκες με ξανθά μαλλιά και θεώρησαν πως είναι ευκολότερο να συνάψουν μαζί τους σχέση, συγκριτικά με τις μελαχρινές.

Επίσης οι συμμετέχοντες στην έρευνα μετά την παρατήρηση των φωτογραφιών των γυναικών έκριναν πως οι ξανθιές φαίνονταν πολύ νεότερες και υγιέστερες σε σχέση με τις υπόλοιπες γυναίκες, κρίνοντας παράλληλα πως είναι ερωτικά διαθέσιμες. Σύμφωνα με τους ψυχολόγους αυτό υποδηλώνει ότι θα προτιμούσαν να βγουν ραντεβού με μια ξανθιά και να κάνουν παιδιά με μια μελαχρινή.

Από την έρευνα προέκυψε επίσης ότι οι γυναίκες με μακριά μαλλιά θεωρούνται λιγότερο υγιείς και ελκυστικές και εκείνες με μεσαίου μήκους ευκολότερες για να συνάψει κάποιος σχέση μαζί τους.

Η έρευνα δημοσιεύεται στην επιστημονική επιθεώρηση Journal of Social Psychology.

Έντρομοι οι Διαιτολόγοι! Πώς ένα Παράξενο Φυτό έχει Βοηθήσει Αμέτρητο Κόσμο να Χάσει Βάρος!

Η προτίμηση των ανδρών στις ξανθές πιθανόν να οφείλεται στην εξελικτική θεωρία. Την εποχή των σπηλαίων το χρώμα των μαλλιών εθεωρείτο ένας καλός τρόπος για να επιλέξει κάποιος σύντροφο.

Επειδή το χρώμα των μαλλιών μας τείνει να σκουραίνει όσο μεγαλώνουμε οι γυναίκες με φυσικά ανοιχτόχρωμα μαλλιά είναι νεότερες και γι αυτό θεωρήθηκαν πιο γόνιμες από τις άλλες.

Όμως οι ψυχολόγοι επισημαίνουν ότι οι προτιμήσεις των ανδρών για το αν μια γυναίκα είναι επιθυμητή πιθανόν να επηρεάστηκαν ανά τις δεκαετίες καθώς οι ξανθές έχουν προβληθεί υπερβολικά από τα μίντια.

ΠΗΓΗ: viral247gr.blogspot.gr

VIA: Reader.gr

Δείτε τη συνέχεια