Δίδυμες από την Αργεντινή έχουν βάλει τα μεγαλύτερα εμφυτεύματα οπισθίων στον κόσμο..


ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Δίδυμες από την Αργεντινή έχουν βάλει τα μεγαλύτερα εμφυτεύματα οπισθίων στον κόσμο..

Δύο δίδυμες αδερφές από την Αργεντινή ταξίδεψαν μέχρι το Λος Άντζελες, για να συναντηθούν με πλαστικούς χειρουργούς και να φτιάξουν το στήθος τους και το δέρμα κάτω από μπράτσα. Βέβαια, οι γιατροί δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στον πειρασμό να τις ρωτήσουν αν οι άφθονες καμπύλες τους είναι φυσικές.


διαφ.
ΠΕΡΙΕΡΓΑΔίδυμες από την Αργεντινή έχουν βάλει τα μεγαλύτερα εμφυτεύματα οπισθίων στον κόσμο.. Συντάκτης eva Δημοσιεύθηκε στις 20-07-2017 @ 9:30πμ Δύο δίδυμες αδερφές από τ...


Στο επεισόδιο της Κυριακής της εκπομπής Botched στο κανάλι Ε!, οι γιατροί Τέρι Ντάμπροου και Πολ Νασίφ συναντήθηκαν με τις δίδυμες, Ναντίν και Ντανίτα, οι οποίες ανησυχούσαν ότι μερικά μεμονωμένα προβλήματα στο σώμα τους τις εμποδίζουν να κάνουν καριέρα στο μόντελινγκ.

Βέβαια, βλέποντας τους γλουτούς τους ο γιατρός Νασίφ δεν μπόρεσε να αντισταθεί και ρώτησε τα κορίτσια: «Οι γλουτοί σας είναι φυσικοί;»

Οι γιατροί Τέρι Ντάμπροου και Πολ Νασίφ εντυπωσιάστηκαν από την πίσω όψη των δίδυμων αδελφών, Ναντίν και Ντανίτα.

Ο γιατρός Νασίφ δεν μπόρεσε να αντισταθεί και τις ρώτησε αν οι γλουτοί τους είναι φυσικοί, με τη Ναντίν να παραδέχεται ότι έχουν κάνει αυξητική επέμβαση.

Όταν ο γιατρός Ντάμπροου τις ρώτησε από πού πήραν το λίπος, εκείνες απάντησαν ότι πήραν η κάθε μία από 3 κιλά για να μπορέσουν να κάνουν την επέμβαση.

Ωστόσο, οι κοπέλες ήθελαν να κάνουν επέμβαση σε τελείως διαφορετικά μέρη. Η Ναντίν ήθελε οι γιατροί να φτιάξουν το δέρμα κάτω από τα μπράτσα της.

Η Ντανίτα, που έχει κάνει 5 πλαστικές στο στήθος, ήθελε οι γιατροί να φτιάξουν τα εμφυτεύματά της, τα οποία ενώνονταν στο κέντρο του στήθους της.

Οι γιατροί είπαν στη Ντανίτα ότι θα έπρεπε να βάλει πιο μικρά εμφυτεύματα αν ήθελε να φτιάξει αυτό το πρόβλημα, αλλά εκείνη αρνήθηκε.


Η Ναντίν ήλπιζε ότι οι γιατροί θα τη βοηθούσαν με το περισσευούμενο δέρμα κάτω από τα μπράτσα της.

Τελικά και εκείνη αρνήθηκε να κάνει την επέμβαση, όταν οι γιατροί την προειδοποίησαν ότι θα της άφηνε μια μικρή ουλή.

Η Ναντίν και η Ντανίτα, πριν αρχίσουν τις πλαστικές επεμβάσεις.

Fresh-faced: Nadinne and Dannita are pictured when they were younger before their surgeries

Οι δίδυμες λατρεύουν να επιδεικνύουν τις καμπύλες τους.

Στο τέλος του επεισοδίου και οι δυο αποφάσισαν ότι αγαπούν το σώμα τους ακριβώς όπως είναι.

Η Ντανίτα εξήγησε ότι εξαιτίας του μεγάλου στήθους της κερδίζει πολλά χρήματα και γι’ αυτό δεν ήθελε να το μικρύνει.

Her choice: Dannita explained that her large breasts earn her a lot of money, so she would rather they be connected than cut down the size of her chest 

via


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια