Για 13 χρόνια, άκουγε περίεργους ήχους μέσα απ’τους τοίχους.

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Για 13 χρόνια, άκουγε περίεργους ήχους μέσα απ’τους τοίχους. Όταν ανακάλυψαν την αλήθεια, έπαθαν το ΣΟΚ της ζωής τους!

Για 13 χρόνια, ένα ζευγάρι από το Πίτσμπουργκ άκουγε έναν δυνατό ήχο να προέρχεται από τον τοίχο στο μπροστινό δωμάτιο. Ο ήχος είναι πάντα συνεπής, καθώς ξεκινάει το βράδυ στις 7:50 μ.μ. Καθώς η Σίλβια και ο Τζέρι κάθονται στο σαλόνι τους, κοιτάζουν τον συγκεκριμένο τοίχο με απορία.


διαφ.
ΠΕΡΙΕΡΓΑΓια 13 χρόνια, άκουγε περίεργους ήχους μέσα απ’τους τοίχους. Όταν ανακάλυψαν την αλήθεια, έπαθαν το ΣΟΚ της ζωής τους! Συντάκτης eva Δημοσιεύθηκε στις 22-07-2017 @...


1

Ο Τζέρι και η Σίλβια έχουν συνηθίσει τον επαναλαμβανόμενο ήχο που γεμίζει το σπίτι τους κάθε βράδυ. Όταν μια τοπική οικοδομική εταιρεία ανακάλυψε τον ενδιαφέροντα ήχο που έρχεται από τον τοίχο,ήθελαν να βοηθήσει να γκρεμιστεί ο τοίχος, παρόλο που το ζευγάρι λέει ότι δεν είχαν ποτέ λόγο για να σταματήσει ο ήχος.

2

Το ζευγάρι έχει συνδεθεί συναισθηματικά με τον ήχο, ακόμα και μετά την παρέμβαση της εταιρείας στο σπίτι για να διορθώσουν το πρόβλημα, επέλεξαν να συνεχιστεί να ακούγεται ο ήχος κάθε βράδυ στις 7:50 μ.μ.


Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε τι ανακαλύφθηκε στο εσωτερικό του τοίχους της Σύλβιας και του Τζέρι – και πώς ακριβώς φτάσαμε εκεί!

via


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια