Είπε στον Κομμωτή της ότι αισθάνεται Άσχημη με τα Γκρίζα Μαλλιά της. Δείτε ΠΩΣ την Μεταμόρφωσε και θα Πάθετε Πλάκα.


Όταν οι γυναίκες χάνουν σημαντικό βάρος, δεν αισθάνονται πάντοτε καλά με τον εαυτό τους. Η Diana έχει κάνει τεράστια αλλαγή με το σώμα της και έχει χάσει 19,5 κιλά, αλλά εξακολουθεί να αισθάνεται άθλια με τα μαλλιά και το μακιγιάζ της. Έτσι, αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια του στυλίστα Christopher Hopkins, για να ανανεώσει την εικόνα της. Η Dian…


διαφ.
Όταν οι γυναίκες χάνουν σημαντικό βάρος, δεν αισθάνονται πάντοτε καλά με τον εαυτό τους. Η Diana έχει κάνει τεράστια αλλαγή με το σώμα της και έχει χάσει 19,5 κιλά, αλλά ε...

Όταν οι γυναίκες χάνουν σημαντικό βάρος, δεν αισθάνονται πάντοτε καλά με τον εαυτό τους. Η Diana έχει κάνει τεράστια αλλαγή με το σώμα της και έχει χάσει 19,5 κιλά, αλλά εξακολουθεί να αισθάνεται άθλια με τα μαλλιά και το μακιγιάζ της.

Έτσι, αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια του στυλίστα Christopher Hopkins, για να ανανεώσει την εικόνα της. Η Diana ήταν τόσο ενθουσιασμένη για την πλήρη μεταμόρφωσή της.

Πριν την αλλαγή, η Diana είχε μακριά, ξανθά μαλλιά που είχαν μια φυσική απόχρωση του γκρι. Είχε επίσης κοντές ωφέλειες. Το hairstyle της, ήταν μια αναδρομή στην δεκαετία του ’80.

100% Φυσικό Αδυνάτισμα! Μην Χάσεις την Online Προσφορά! Χάσε Κιλά με το VegaSlim Τώρα!

Ο Christopher, ήθελε να δώσει μια Diana μια νέα, sassy εμφάνιση. Δεδομένου ότι είναι ειδικός στο makeover, η Diana ήταν περισσότερο από πρόθυμη να τον αφήσει να της αλλάξει εμφάνιση.

Ο Christopher φώτισε τα μαλλιά της Diana με ένα ολοκαίνουργιο χρώμα βάσης. Στη συνέχεια, επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Diana, που εξακολούθησε όμως να φαίνεται φυσικό.

Έντρομοι οι Διαιτολόγοι! Πώς ένα Παράξενο Φυτό έχει Βοηθήσει Αμέτρητο Κόσμο να Χάσει Βάρος!

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο την ολική μεταμόρφωση της Diana. Θα τρομάξετε να τη γνωρίσετε!

Credit: sharetap.it


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια