Εσείς το ξέρατε; Η αδερφή του Απόστολου Γκλέτσου παίζει μαζί του στο «Τατουάζ»


Οικογενειακή υπόθεση έχουν κάνει το «Τατουάζ» ο Απόστολος Γκλέτσος και η αδερφής του, Αννα . Η ηθοποιός επιστρέφει στην τηλεόραση έπειτα από καιρό και πρωταγωνιστεί στην ίδια σειρά με τον Δήμαρχο Στυλίδας. Πώς προέκυψε η συμμετοχή σου στο «Τατουάζ»; «Πέρασα από κανονικό κάστινγκ με την κυρία Δημητρίου, γιατί μπορεί να έχω αδερφό τον Απόστολο, αλ…


διαφ.
Οικογενειακή υπόθεση έχουν κάνει το «Τατουάζ» ο Απόστολος Γκλέτσος και η αδερφής του, Αννα . Η ηθοποιός επιστρέφει στην τηλεόραση έπειτα από καιρό και πρωταγωνιστε...

Οικογενειακή υπόθεση έχουν κάνει το «Τατουάζ» ο Απόστολος Γκλέτσος και η αδερφής του, Αννα . Η ηθοποιός επιστρέφει στην τηλεόραση έπειτα από καιρό και πρωταγωνιστεί στην ίδια σειρά με τον Δήμαρχο Στυλίδας.

Πώς προέκυψε η συμμετοχή σου στο «Τατουάζ»;

«Πέρασα από κανονικό κάστινγκ με την κυρία Δημητρίου, γιατί μπορεί να έχω αδερφό τον Απόστολο, αλλά ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκα το γεγονός. Για αυτό τα τελευταία χρόνια είχα ασχοληθεί περισσότερο με τα ΔΗΠΕΘΕ. Γενικότερα όμως είχα αποστασιοποιηθεί τα τελευταία χρόνια, για προσωπικούς λόγους» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-Μπαίνετε στη σειρά με ένα ρόλο-κλειδί. Υποδύεστε τη φίλη της Βέρας, την Τόνια.

«Είναι ένας πάρα πολύ ωραίος ρόλος, με πολύ ενδιαφέρον. Με ιντριγκάρισε από την πρώτη στιγμή. Ευχαριστώ πάρα πολύ την κυρία Δημητρίου που με εμπιστεύτηκε και όλους στην παραγωγή, τώρα βρισκόμαστε στα πρώτα γυρίσματα στην Κύπρο. Είναι πολύ ενδιαφέρων ρόλος. Η Τόνια είναι ψυχολόγος και μένει μόνιμα στην Ελλάδα. Είναι ελεύθερη, ανεξάρτητη, έχει αισιοδοξία για τη ζωή και είναι πολύ κοινωνική με τους ανθρώπους. Είναι φιλόζωη και ασχολείται με ένα καταφύγιο ζώων με την περίθαλψη τους κ.λπ. Διαβάζει πολύ, είναι ανεξάρτητο άτομο και δεν την ενδιαφέρουν ούτε τα παιδιά ούτε ο γάμος και είναι κάτι το οποίο, αναφέρει κιόλας η ίδια. Περνάει καλά με τη ζωή και με τους φίλους της.

Τέλος στην ατυχία! Ετοιμάσου για πολλές ευχάριστες εκπλήξεις της μοίρας. 150 χιλιάδες άνθρωποι έχουν αλλάξει τη ζωή τους χάρη σε αυτό. Μάθε περισσότερα!

-Η Τόνια είναι χρόνια φίλη της Βέρας;

«Ναι, είναι χρόνια φίλες. Είχαν χαθεί για ένα χρονικό διάστημα και μετά. η Βέρα αναζήτησε την παλιά της φίλη και την κάλεσε στην Αίγινα. Βρίσκομαι λοιπόν με την παλιά μου φίλη και αναπληρώνουμε το χαμένο διάστημα. Η Τόνια θα γίνει το στήριγμα της Βέρας σε όλο αυτό που περνάει. Μεταξύ τους υπάρχει πραγματική φιλία. Στην πορεία εμφανίζεται κάποια στιγμή ο Ορφέας, με τον οποίο και ξεκινάμε ψυχοθεραπεία.»

-Να υποθέσουμε λοιπόν πως η Τόνια θα είναι εκείνη που θα έχει τις πρώτες ενδείξεις για το ποιος ακριβώς είναι ο Ορφέας;

«Δεν είμαι ακόμα σε θέση να το γνωρίζω. Είμαστε στην αρχή και για την ώρα δεν ξεκαθαρίζει κάτι. Ωστόσο, όπως κι εσείς, υποψιάζομαι πως ναι.»

Δώσε τέλος στην κακή τύχη! Έγινε εκατομμυριούχος μέσα σε 6 μήνες χάρη σε αυτό. Τώρα μας αποκαλύπτει το μυστικό. Μάθε περισσότερα!

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/media-tv/story/522536/eseis-to-xerate-h-aderfi-toy-apostoloy-gkletsoy-paizei-mazi-toy-sto-tatoyaz#ixzz54tVKAEEt

Δείτε τη συνέχεια