10 πράγματα που πρέπει να κάνει κάθε άντρας για την κοπέλα του


Μια ευτυχισμένη σχέση βασίζεται, λένε, στους αμοιβαίους συμβιβασμούς, στην κατανόηση, στην εμπιστοσύνη, στον σεβασμό. Οι γυναίκες συνήθως παλεύουμε για τη σχέση μας, προσπαθούμε να είμαστε καλές σύντροφοι και να φροντίζουμε το αγόρι που αγαπάμε. Όχι πως κι εκείνοι δεν κάνουν το ίδιο, απλά μερικές φορές χάνουν τον δρόμο τους… Ποια είναι, όμως, αυτά που κάθε γυναίκα περιμένει από το αγόρι της κι αυτά που κάθε αγόρι θα έπρεπε να κάνει για το κορίτσι του;


διαφ.
Μια ευτυχισμένη σχέση βασίζεται, λένε, στους αμοιβαίους συμβιβασμούς, στην κατανόηση, στην εμπιστοσύνη, στον σεβασμό. Οι γυναίκες συνήθως παλεύουμε για τη σχέση μα...


1.Να είναι ρομαντικός… ακόμα κι αν δεν είναι το στυλ του! Μπορεί να μην είσαι ρομαντική, μπορεί να μην είναι κι εκείνος, αλλά αν σου φέρει λουλούδια ή αν σου ανοίξει την πόρτα, τότε σίγουρα θα σου δείξει ότι ενδιαφέρεται και ότι σε σκέφτεται με τον καλύτερο τρόπο.

2.Να αναλάβει δράση… δηλαδή να φτιάξει μια λίστα με πράγματα που μπορεί να κάνει για να βελτιωθεί η καθημερινότητά σας στο σπίτι, η συγκατοίκηση ή ακόμα και οι έξοδοί σας.

 

3.Να κάνει τουλάχιστον ένα πράγμα από αυτή τη λίστα: Ας βγάλει τα σκουπίδια έξω, ας πάρει τηλέφωνο τον ηλεκτρολόγο, ή ό,τι δεν προλαβαίνεις εσύ. Έτσι θα καταφέρετε να λειτουργήσετε σαν ζευγάρι και θα μάθεις κι εσύ να επιτρέπεις και σε κάποιον άλλο να αναλάβει κάτι σημαντικό!

 

4.Να σου συμπαρασταθεί: Ο καλύτερος σύντροφος είναι αυτός που ξέρει τι θέλεις κάθε φορά που είσαι αγχωμένη ή στεναχωρημένη, και αυτός που προσπαθεί να αισθανθείς καλύτερα.


 

5.Να κάνει κάτι για σένα: Όχι κάτι που πρέπει να κάνει αυτός, αλλά κάτι που πρέπει να κάνεις εσύ ή συνήθως κάνεις εσύ. Δεν θα ήταν ωραίο να τακτοποιήσει το σπίτι λίγο πριν έρθουν οι φίλες σου για καφέ ή να πάει το αγαπημένο σου παλτό στο καθαριστήριο;

 

6.Να σου αφήσει ένα ρομαντικό σημείωμα: Πάνω στο ψυγείο, στο τραπεζάκι του σαλονιού ή στην πόρτα. Έτσι θα το δεις όταν ξυπνήσεις και…

 

7.Να πάρει ένα δώρο στην μαμά σου: Δεν υπάρχει τίποτα πιο τρυφερό από ένα άντρα που εκφράζει τον σεβασμό του και την αγάπη του για την… πεθερά του. Αρκεί να κάνεις κι εσύ το ίδιο που και που!

 

8.Να μετατρέψει το μπάνιο… σε σπα! Ξέχνα τα νερά στο πάτωμα μετά το μπάνιο, μια μέρα θα επιστρέψεις κουρασμένη κι όλα θα λάμπουν. Θα έχει γεμίσει τη μπανιέρα, θα έχει αρωματίσει το χώρο και θα έχει ανάψει κεριά..

 

9.Να κάνει κάτι που σου αρέσει, όπως να πάει στο θέατρο ή να δοκιμάσει κινέζικο. Μπορεί να μην έχετε τα ίδια γούστα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι που και που δεν μπορείτε να μοιράζεστε τις ίδιες εμπειρίες!

 

10.Να κάνει κάτι που δεν περιμένεις: Μια έκπληξη, ένα δώρο, κάτι που θα σε ενθουσιάσει. Ό,τι κι αν είναι αυτό!

via


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια