Η Καλύτερη φάρσα που έγινε στο Survivor Και “κλάψαμε” στο γέλιο!!!


Δείτε την τρομερή φάρσα στον Γιάννη Σπαλιάρα από τους συμπαίκτες του, στο Survivor του ΣΚΑΪ, που συνεχίζει να σαρώνει!


διαφ.
Δείτε την τρομερή φάρσα στον Γιάννη Σπαλιάρα από τους συμπαίκτες του, στο Survivor του ΣΚΑΪ, που συνεχίζει να σαρώνει! Ο Γιώργος Χρανιώτης εκμεταλλευόμενος τις υποκριτ...

Ο Γιώργος Χρανιώτης εκμεταλλευόμενος τις υποκριτικές του ικανότητες κατάφερε να κάνει σε συνεργασία με όλους τους συμπαίκτες τους μία από τις πιο επικές φάρσες που έχουμε δει σε reality shows. Ο Γιώργος κατάφερε να πείσει τον Γι…

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!


Δείτε την τρομερή φάρσα στον Γιάννη Σπαλιάρα από τους συμπαίκτες του, στο Survivor του ΣΚΑΪ, που συνεχίζει να σαρώνει!

Ο Γιώργος Χρανιώτης εκμεταλλευόμενος τις υποκριτικές του ικανότητες κατάφερε να κάνει σε συνεργασία με όλους τους συμπαίκτες τους μία από τις πιο επικές φάρσες που έχουμε δει σε reality shows. Ο Γιώργος κατάφερε να πείσει τον Γιάννη Σπαλιάρα πως έχει τρελαθεί στο νησί του Survivor.

Όλα άρχισαν από την πεποίθησή του πως δεν θα έπρεπε να φάνε και μπορούν να παραμείνουν μόνο με φύλλα και καρύδες. Όλοι στην ομάδα δεν μπορούσαν να σταματήσουν να γελάνε με τον συμπαίκτη τους, που είχε πάρει στα σοβαρά όλα όσα είχαν συμβεί. Μάλιστα προχώρησε σε ένα ξέσπασμα με κλάματα απαιτώντας να τραφεί η ομάδα με ήλιο!

Βλέποντας αυτή την αντίδραση το «θύμα», Γιάννης Σπαλιάρας ήταν από τους πρώτους που συμφώνησαν να κάνουν επίκληση στον Θεό ήλιο!

Λίγο αργότερα «ξέφυγε» η κατάσταση με τον Γιώργο να πιάνει το τσεκούρι και να απειλεί να κάνει κακό στον εαυτό του!

Δείτε τι έγινε σε μία από τις πιο επικές φάρσες που έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση.


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια