Καναδός έφτιαξε αμάξι από χιόνι και η τροχαία πήγε να του κόψει κλήση


Καναδός έφτιαξε αμάξι από χιόνι και η τροχαία πήγε να του κόψει κλήση


διαφ.
Καναδός έφτιαξε αμάξι από χιόνι και η τροχαία πήγε να του κόψει κλήση Ο Καναδός σμίλευσε το απόλυτο όχημα στο χιόνι για να κάνει φάρσα στους οδηγούς του εκχιονιστ...

Ο Καναδός σμίλευσε το απόλυτο όχημα στο χιόνι για να κάνει φάρσα στους οδηγούς του εκχιονιστικού, δεν περίμενε ωστόσο να λάβει «ραβασάκι» από αστυνομικούς.

Μια δημιουργική φάρσα στο χιόνι σκαρφίστηκε ένας 33χρονος Καναδός, από το Μόντρεαλ. Το χιονισμένο αυτοκίνητό του, προσέλκυσε τους αστυνομικούς που αντί για κλήση, του άφησαν ένα όμορφο μήνυμα. Οι φωτογραφίες του φανταστικού παγωμένου οχήματος κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Ο Καναδός που το δημιούργησε, μηχανικός αυτοκινήτων και ξυλουργός στο επάγγελμα, θέλησε απλά να «δημιουργήσει» κάτι με το άφθονο χιόνι στο Μόντρεαλ του Καναδά.

Ο σωρός από χιόνι έμοιαζε πραγματικά με αυτοκίνητο.

«Το έκανα γιατι ήθελα να εκφράσω την δημιουργικότητα μου με εύθυμο τρόπο εκείνη την ημέρα» προσθέτει ο 33χρονος δημιουργός, που εξηγεί πως απαγορεύεται το παρκάρισμα στο δρόμο, τις ημέρες που εκχιονιστικά βγαίνουν για να καθαρίσουν το χιόνι.

Τα περιπολικά πλησίασαν το… ύποπτο όχημα

Το ραβασάκι της τροχαίας

Το παγωμένο όχημα τράβηξε την προσοχή των αστυνομικών που πλησίασαν στο σημείο για να διαπιστώσουν τι ακριβώς είχε συμβεί.

[dailymail] [news247]


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια