Απίστευτος! Άντρας συνελήφθη σε αεροδρόμιο γιατί φορούσε 8 παντελόνια και 10 μπλούζες στην προσπάθειά του να αποφύγει την χρέωση μίας αποσκευής


Άντρας συνελήφθη σε αεροδρόμιο γιατί φορούσε 8 παντελόνια και 10 μπλούζες


διαφ.
Άντρας συνελήφθη σε αεροδρόμιο γιατί φορούσε 8 παντελόνια και 10 μπλούζες Σε σοβαρές περιπέτειες μπήκε ο Ryan Carney Williams, ο οποίος στην προσπάθειά του να αποφύγει την ...

Σε σοβαρές περιπέτειες μπήκε ο Ryan Carney Williams, ο οποίος στην προσπάθειά του να αποφύγει την χρέωση μίας αποσκευής σε αεροδρόμιο της Ισλανδίας, την μία μέρα κατέληξε να συλληφθεί και την δεύτερη να φάει… πόρτα λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο.

Ο πρωταγωνιστής της συγκεκριμένης ιστορίας λοιπόν, προκειμένου να μην πληρώσει για την έξτρα τσάντα στις αποσκευές, αποφάσισε να φορέσει ότι ρούχα του περίσσευαν. Έτσι κατέληξε να κάνει την εμφάνισή του στο check in με 8 παντελόνια, 10 μπλούζες και 3 μπουφάν, κάτι που όπως είναι λογικό προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση σε όσους τον έβλεπαν.

Οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου τον είδαν κάπως πιο αυστηρά, απαγορεύοντάς του την είσοδο στο αεροπλάνο. Ο ίδιος άρχισε να διαμαρτύρεται με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία και να τον μεταφέρει σε χώρο κράτησης μέχρι να ηρεμήσει.


Δεν το έβαλε κάτω όμως… Μετά την British Airways, την επόμενη ημέρα έκλεισε εισιτήριο με την EasyJet. Αυτή την φορά έκανε check in, πέρασε τον πρώτο έλεγχο, αλλά λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο ενημερώθηκε πως δεν μπορεί να ταξιδέψει, λόγω του επεισοδίου που είχε γίνει περίπου 24 ώρες νωρίτερα.

Έχοντας μείνει χωρίς χρήματα και αποσκευές, καθώς η βαλίτσα του είχε φτάσει ήδη στην Αγγλία από την πρώτη προσπάθεια που έκανε, κατάφερε τελικά να ταξιδέψει με μία Νορβηγική εταιρία και αμέσως ξεκίνησε την προσπάθεια για να αποζημιωθεί.

[dailymail] [gazzetta]


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια