Το βλέμμα της Λετίθια όταν η Κουντουρά ξελιγώνεται χαιρετώντας τον βασιλιά Φελίπε


Το βλέμμα της Λετίθια όταν η Κουντουρά ξελιγώνεται χαιρετώντας τον βασιλιά Φελίπε


διαφ.
Το βλέμμα της Λετίθια όταν η Κουντουρά ξελιγώνεται χαιρετώντας τον βασιλιά Φελίπε Η υπουργός παρέστη στην επίσημη τελετή εγκαινίων της έκθεσης, που πραγματοποι...

Η υπουργός παρέστη στην επίσημη τελετή εγκαινίων της έκθεσης, που πραγματοποιήθηκε χθες, και είχε σύντομη συνάντηση με τον βασιλιά της Ισπανίας Φελίπε ΣΤ΄ και τη βασίλισσα Λετίθια, κατά την εθιμοτυπική εκδήλωση, παρουσία του βασιλικού ζεύγους, προς τιμήν των συμμετεχόντων στην έκθεση υπουργών.

Τη φωτογραφία από τη συνάντηση και τη χειραψία τους ανέβασε η υπουργός Τουρισμού στα social media:

Στο πλαίσιο της έκθεσης, η κυρία Κουντουρά συναντήθηκε με το νέο γενικό γραμματέα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού UNWTO, Ζουράμπ Πολολικασβίλι (Zurab Pololikashvili), με τον οποίο συζήτησαν εκτενώς για την περαιτέρω ενδυνάμωση της συνεργασίας του υπουργείου Τουρισμού με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού, μετά και την πρόσφατη εκλογή της Ελλάδας στο Εκτελεστικό Συμβούλιο του Οργανισμού, για την περίοδο 2018-2021.

Η υπουργός ευχήθηκε καλή θητεία στον κ. Πολολικασβίλι και ο ίδιος, από την πλευρά του, την ευχαρίστησε θερμά για την υποστήριξη της Ελλάδας στην εκλογή του, κατά την 22η Γενική Συνέλευση του UNWTO στην Κίνα, τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Επίσης, η υπουργός τον προσκάλεσε να συμμετάσχει στο φόρουμ για τον τουρισμό, της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD), στα τέλη Απριλίου 2018 στην Αθήνα, που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού και του υπουργείου Τουρισμού της Ελλάδας, πρόταση την οποία ο γενικός γραμματέας του UNWTO αποδέχθηκε.

Η κ. Κουντουρά πραγματοποίησε διμερή συνάντηση με την Βουλγάρα ομόλογό της, Νικολίνα Ανγκέλκοβα (Nikolina Angelkova) και συζήτησαν τις προοπτικές ενίσχυσης της τουριστικής συνεργασίας των δύο χωρών. Η κ. Κουντουρά αποδέχθηκε πρόσκληση της κ. Ανγκέλκοβα να συμμετάσχει στην συνάντηση των υπουργών Τουρισμού, στις 13 Φεβρουαρίου στη Σόφια, στο πλαίσιο της Προεδρίας της Βουλγαρίας στην ΕΕ.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, η υπουργός πραγματοποιεί σειρά συναντήσεων με φορείς της ισπανικής τουριστικής βιομηχανίας, τουριστικούς Οργανισμούς και ταξιδιωτικά γραφεία, με στόχο την διαρκή ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος προς την χώρα μας. Στις συναντήσεις συμμετέχει ο γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, Γιώργος Τζιάλλας.

[iefimerida] [ΑΠΕ-ΜΠΕ]


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια