20 γελοίες σχολικές απαγορεύσεις σε όλο τον κόσμο


Η σχολική ζωή μπορεί να γίνει πολύ δύσκολη για τα παιδιά ειδικά με όλο το διάβασμα που έχουν και τις εσωτερικές διεργασίες που συμβαίνουν λόγω της εφηβείας. Μάλιστα, τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται χειρότερα όταν οι καθηγητές αρχίζουν να βάζουν απαγορεύσεις στα πιο αγαπημένα πράγματα των παιδιών.


διαφ.
Η σχολική ζωή μπορεί να γίνει πολύ δύσκολη για τα παιδιά ειδικά με όλο το διάβασμα που έχουν και τις εσωτερικές διεργασίες που συμβαίνουν λόγω της εφηβείας. Μάλιστα...

Δείτε παρακάτω 20 γελοίες σχολικές απαγορεύσεις σε όλο τον κόσμο.

Καλύτεροι φίλοι

© Paramount

Ένα σχολείο στο δυτικό Λονδίνο απαγόρευσε στους μαθητές να έχουν καλύτερους φίλους, επειδή οι καθηγητές πιστεύουν ότι θα αναστατωθούν τα παιδιά αν χαλάσει η φιλία.

Κάρτες την Ημέρα του Πατέρα

© Columbia Pictures

Τα σχολεία στην Σκωτία έχουν απαγορεύσει τις κάρτες την Ημέρα του Πατέρα για να δείξουν συμπόνια στα παιδιά που έχουν μόνο την μαμά τους.

Facebook

© Kaboompics // Karolina Source: kaboompics.com

Ένα εβραϊκό σχολείο θηλέων πιστεύει ότι τα κορίτσια δεν πρέπει να χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο ούτε στο σπίτι, αφού τα κάνει λιγότερο σεμνά από όσο πρέπει.

Αγκαλιές

© Netflix

Ένα δημοτικό σχολείο στο Νορθμάμπτον απαγόρευσε στους μαθητές να αγκαλιάζονται, γιατί οι καθηγητές πιστεύουν ότι οι αγκαλιές παραβιάζουν την έννοια του προσωπικού χώρου. Ωστόσο, οι γονείς και τα παιδιά έχουν διαφορετική άποψη.

Παντελόνια γιόγκα και κολάν

© Cheerleaders/Facebook

Ένα λύκειο στην Μασαχουσέτη απαγόρευσε τα κολάν και τα παντελόνια γιόγκα, καθώς θεωρεί ότι είναι ακατάλληλα για ανθρώπους που πρόκειται να ενηλικιωθούν και να ενταχθούν σε κάποιο εργατικό δυναμικό.

Επίσης, αποσπάται η προσοχή του αντίθετου φύλου.

Σακίδια

© Netflix

Πολλά λύκεια στις ΗΠΑ θεωρούν ότι οι μαθητές δεν πρέπει να κουβαλάνε μαζί τους σακίδια, γιατί μπορεί να κουβαλάνε μέσα επικίνδυνα όπλα.

Κυνηγητό

© EJ Fox

Μερικά σχολεία στις ΗΠΑ έχουν απαγορεύσει το κυνηγητό, γιατί πιστεύουν ότι τα παιδιά μπορεί να πληγωθούν πνευματικά και σωματικά από αυτό το παιχνίδι.

Χάλογουιν και Χριστούγεννα

© Universal Pictures

Ένα σχολείο στο Όρεγκον απαγόρευσε όλες τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για να μην προσβάλλονται παιδιά που πιστεύουν σε άλλες θρησκείες.

Χιονοπόλεμο

Ένα σχολείο στην Αγγλία απέβαλε 2 μαθητές, επειδή έπαιζαν χιονοπόλεμο. Το σχολείο είχε απαγορεύσει τον χιονοπόλεμο, επειδή το θεωρούσε επικίνδυνο για την ασφάλεια των παιδιών.

Σορτσάκια για τα αγόρια

© simsalabimbam/Reddit

Εν μέσω του καλοκαιριού ένα σχολείο στην Αγγλία αποφάσισε να απαγορεύσει στα αγόρια να φοράνε κοντά παντελόνια. Έτσι, την επόμενη μέρα τα αγόρια πήγαν στο σχολείο με φούστες.

Προσκλήσεις για πάρτι γενεθλίων

© Disney

Ένα σχολείο στην Βρετανία αποφάσισε ότι τα παιδιά μπορούν να μοιράζουν προσκλήσεις για πάρτι μόνο αν είναι καλεσμένοι όλοι οι μαθητές.

Ντόντζμπολ

© (U.S. Air Force photo by Airman 1st Class John A. Crawford)

Πριν από 17 χρόνια πολλά σχολεία στην Αμερική απαγόρευσαν το ντόντζμπολ, επειδή ήταν πολύ επιθετικό και επικίνδυνο για τα παιδιά. Τώρα, αυτό το παιχνίδια απαγορεύεται σχεδόν σε όλα τα σχολεία της Αμερικής.

Μπότες UGG

© Katherine Hala/Flickr

Ένα σχολείο στην Αμερική απαγόρευσε τις μπότες UGG επειδή ήταν πολύ εύκολο για τις μαθήτριες να κρύψουν τα κινητά τους μέσα στις μπότες.

Φούτερ

Ένα σχολείο στο Κονέκτικατ απαγόρευσε τα φούτερ, γιατί ήταν ένα ακόμη τρόπος για να κρύβουν οι μαθητές τα κινητά τους.

Φιόγκοι

Κάποια σχολεία στην Αγγλία έχουν απαγορεύσει στους μαθητές να φοράνε φιόγκους, γιατί θεωρούν ότι αποσπούν την προσοχή των μαθητών.

Χαρτί τουαλέτας

Κάποια σχολεία στην Αγγλία έχουν απαγορεύσει την χρήση χαρτιού υγείας σε εικαστικές εργασίες εξαιτίας του φόβου εξάπλωσης μικροβίων και βακτηρίων.

Λαστιχάκια

Πολλά σχολεία στην Αμερική έχουν απαγορεύσει τα λαστιχάκια, γιατί αποσπούν την προσοχή των μαθητών γιατί παίζουν όλη την ώρα μαζί τους.


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια