Η μαμά στέλνει τα άλογά της στο χιόνι. Η επιστροφή τους έχει κάνει το διαδίκτυο να ξεκαρδιστεί στα γέλια

January 17, 2018

Η μαμά στέλνει τα άλογά της στο χιόνι. Η επιστροφή τους έχει κάνει το διαδίκτυο να ξεκαρδιστεί στα γέλια


διαφ.
Δεδομένου ότι η ανατολική ακτή δέχεται χτυπήματα από το κρύο και τις χιονοθύελλες, πολλά κατοικίδια ζώα αναγκάζονται να παραμείνουν μέσα και να υπομείνουν...

Δεδομένου ότι η ανατολική ακτή δέχεται χτυπήματα από το κρύο και τις χιονοθύελλες, πολλά κατοικίδια ζώα αναγκάζονται να παραμείνουν μέσα και να υπομείνουν τις ψυχρές θερμοκρασίες με τους ιδιοκτήτες τους.

Το ίδιο ισχύει και για τα άλογα που είναι εγκλωβισμένα στους στάβλους τους για μέρες! Αλλά όταν μια ιδιοκτήτρια αποφάσισε να αφήσει τα άλογα της να παίξουν στο χιόνι, δεν είχε ιδέα ότι θα αντιδρούσαν έτσι…

Αν και τα περισσότερα άλογα αγαπούν να παίζουν στο χιόνι, αυτά τα δύο δεν είναι τεράστιοι θαυμαστές του λευκού χνουδωτού πράγματος.

Τα άλογα, προσαρμόζονται καλά στον κρύο καιρό για κάποιους λόγους. Ένα πράγμα που βοηθά τα άλογα να παραμείνουν ζεστά, είναι ο τρόπος που το λαμπερό, χειμωνιάτικο δέρμα τους, κρατά την εσωτερική θερμοκρασία του σώματος τους.

Επιπλέον, ορισμένοι ιδιοκτήτες επιλέγουν να τοποθετήσουν κουβέρτες (όπως βλέπετε στα άλογα εδώ) στην πλάτη τους, για να τα κρατήσουν ωραία και ζεστά.

Ενώ πολλοί ιδιοκτήτες αλόγων επιλέγουν να καλύπτουν τα ζώα τους, άλλοι ισχυρίζονται ότι είναι αφύσικο, αφού τα άγρια άλογα είναι σε θέση να επιβιώσουν στη φύση, ακόμη και κατά τη διάρκεια των βαριών χιονοθυελλών.

Εν τέλη, όλα εξαρτώνται από την υγεία και την προσωπική προτίμηση του αλόγου. Αυτά είναι πολύτιμα και ακριβά πλάσματα, που πρέπει να φροντίζονται ιδιαίτερα στις αντίξοες συνθήκες.

Παρά το γεγονός ότι αυτή η ιδιοκτήτρια κάλυψε τα αγαπημένα της άλογα με κουβέρτες, δεν τολμούν να βγουν έξω στο κρύο με τίποτα! Κάνουν μερικά βήματα έξω, αισθάνονται το χιόνι και τρέχουν πίσω στο στάβλο.

Η μαμά δεν μπορεί να βοηθήσει, αλλά γελάει δυνατά καθώς τα δύο της «συγχρονισμένα άλογα», φεύγουν ταυτόχρονα μακριά από το χιόνι.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτή την ξεκαρδιστική στιγμή, στο παρακάτω βίντεο:

Credit: faithtap.com


Πηγή