Αποφάσισαν να χορέψουν ζεϊμπέκικο στα επείγοντα του Νοσοκομείου Μυτιλήνης και ξεσήκωσαν αντιδράσεις! (φωτογραφίες)


Αποφάσισαν να χορέψουν ζεϊμπέκικο στα επείγοντα του Νοσοκομείου Μυτιλήνης και ξεσήκωσαν αντιδράσεις! (φωτογραφίες)


διαφ.
Αποφάσισαν να χορέψουν ζεϊμπέκικο στα επείγοντα του Νοσοκομείου Μυτιλήνης και ξεσήκωσαν αντιδράσεις! (φωτογραφίες) Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στην τοπ...

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Λέσβου ένα περιστατικό που εκτυλίχθηκε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Μυτιλήνης. Όπως αποκάλυψε σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα «Τα Νέα της Λέσβου», ένας εργαζόμενος στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών χόρεψε ζεϊμπέκικο ένα βράδυ κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, με τους γύρω του να του …


Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Λέσβου ένα περιστατικό που εκτυλίχθηκε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Μυτιλήνης. Όπως αποκάλυψε σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα «Τα Νέα της Λέσβου», ένας εργαζόμενος στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών χόρεψε ζεϊμπέκικο ένα βράδυ κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, με τους γύρω του να του χτυπούν παλαμάκια. Μάλιστα, ένας εξ αυτών κάπνιζε μέσα στον χώρα του νοσοκομείου στο Τμήμα Επειγόντων.

Τα «Νέα της Λέσβου» που δημοσιεύουν και τις επίμαχες εικόνες αναφέρουν: «Καταρχήν πρέπει να πούμε ότι είναι ανθρώπινο και μέχρι σε ένα σημείο σεβαστό, οι άνθρωποι που εργάζονται μέσα στις γιορτές, εκείνοι που έχουν βάρδια την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι – ή οι περισσότεροι – βρίσκονται στα σπίτια τους με την οικογένεια και φίλους ή έξω και διασκεδάζουν, να… πάρουν μια γεύση από γιορτή» και προστίθεται:

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

«Στο Νοσοκομείο όμως, σε έναν ευαίσθητο χώρο υγείας, εκεί όπου στον πάνω όροφο υπάρχουν άνθρωποι που περνάνε τις γιορτές δοκιμαζόμενοι στο κρεβάτι του πόνου, τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Ακόμη πιο διαφορετικά είναι στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών όπου ανά πάσα στιγμή μπορεί να ανοίξει η πόρτα και να μεταφέρουν κάποιο θύμα τροχαίου, έναν εμφραγματία κλπ. Εδώ όμως το προσωπικό δεν πήρε απλά μια γεύση από γιορτές, αλλά πραγματικά του έδωσε και κατάλαβε…»

Δείτε τις φωτογραφίες:

[nealesvou] [lesvospost]

 

Διαβάστε περισσότερα…


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια