Τώρα αυτή την Λες Παχουλή ή Τούμπανο; Δείτε Ολόκληρες τις Φωτογραφίες και Πείτε μας την Γνώμη σας.

January 12, 2018

Το να έχει κάποιος διάσημους γονείς μπορεί να ακούγεται υπέροχο, αλλά έχει και μια σκοτεινή πλευρά. Ο Brooke Hogan, κόρη του επαγγελματία παλαιστή Hulk Hogan, έχει βιώσει κάποιες άσχημες καταστάσεις λόγω του ότι υπάρχει στο προσκήνιο. Η Brooke, είναι στόχος αρνητικών σχολίων για το σώμα της όλα αυτά τα χρόνια. Μεγαλώνοντας μέσα από το reality sho…


διαφ.
Το να έχει κάποιος διάσημους γονείς μπορεί να ακούγεται υπέροχο, αλλά έχει και μια σκοτεινή πλευρά. Ο Brooke Hogan, κόρη του επαγγελματία παλαιστή Hulk Hogan, έχει βιώσει κάπο...

Το να έχει κάποιος διάσημους γονείς μπορεί να ακούγεται υπέροχο, αλλά έχει και μια σκοτεινή πλευρά. Ο Brooke Hogan, κόρη του επαγγελματία παλαιστή Hulk Hogan, έχει βιώσει κάποιες άσχημες καταστάσεις λόγω του ότι υπάρχει στο προσκήνιο.

Η Brooke, είναι στόχος αρνητικών σχολίων για το σώμα της όλα αυτά τα χρόνια. Μεγαλώνοντας μέσα από το reality show, Hogan Knows Best, το οποίο περιλάμβανε τη ζωή της οικογένειάς της, η Brooke έγινε ιδιαίτερα ευάλωτη.

Φυσικά, οι σκληρές λέξεις τραυμάτισαν την Brooke και την έκαναν εξαιρετικά ανασφαλή για τον εαυτό της και το σώμα της, σύμφωνα με τον People Now.

Ήταν ένας μακρύς δρόμος, αλλά πλέον έχει συμβιβαστεί με τους κακούς και δεν τους αφήνει πλέον να την ενοχλούν.

Τώρα, δουλεύει πάνω στο δικό της Amazon show, The Fashion Hero, όπου άνθρωποι με διαφορετικούς σωματότυπους διαγωνίζονται ως μοντέλα για διάσημους σχεδιαστές. Η σειρά την βοήθησε να αγκαλιάσει μια νέα θετική άποψη για το σώμα της.

Επιπλέον, η Brooke έχει πολλά να πει σε όσους τη σχολίασαν αρνητικά για το σώμα της.

“Do you have like a business woman’s lunch special? Cause we’re businesswomen…” #romyandmichelle

A post shared by Brooke Hogan (@mizzhogan) on

Ο Brooke μοιράστηκε μερικά πολύ σοφά λόγια σε μια συνέντευξή της με το People Now, από τα οποία μπορούμε να μάθουμε όλοι.

Excited to get back to this beach! This time with @eddypham In tow lol! Miami, see you soon!

A post shared by Brooke Hogan (@mizzhogan) on

Όντας κόρη του Hulk Hogan, σίγουρα δεν βγαίνεις 50 κιλά και μικροσκοπική. Πάντα ήμουν μυώδης.

Τέλος στην ατυχία! Ετοιμάσου για πολλές ευχάριστες εκπλήξεις της μοίρας. 150 χιλιάδες άνθρωποι έχουν αλλάξει τη ζωή τους χάρη σε αυτό. Μάθε περισσότερα!

Nashville vibes ????

A post shared by Brooke Hogan (@mizzhogan) on

Η επίγνωση της Brooke, τη βοηθά να συσχετίζεται με τους διαγωνιζόμενους της εκπομπής της, The Fashion Hero.

«Συνδέομαι προσωπικά με αυτήν την αποστολή και σκέφτομαι ότι είναι τόσο cool το να μπορέσουμε να αρχίσουμε να αλλάζουμε τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι ορίζουν την ομορφιά».

He da sweetest ????

A post shared by Brooke Hogan (@mizzhogan) on

«Επειδή τα παιδιά, κυριολεκτικά σκοτώνουν τους εαυτούς τους ή αναπτύσσουν διατροφικές διαταραχές, προσπαθώντας να χωρέσουν σε ένα κουτί».

Sorry Irma, takes more than that to blow Floridians away. We will come back stronger than ever. Hoping everyone made it okay. Sending prayers and good vibes! #FloridaStrong

A post shared by Brooke Hogan (@mizzhogan) on

Δώσε τέλος στην κακή τύχη! Έγινε εκατομμυριούχος μέσα σε 6 μήνες χάρη σε αυτό. Τώρα μας αποκαλύπτει το μυστικό. Μάθε περισσότερα!

«Δεν είμαστε όλοι μανεκέν. Δεν υπάρχει τρόπος να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σε αυτό το πρότυπο. Έτσι ήταν σαν ένα έργο πάθους για μένα».

#throwback Miami dayz ????

A post shared by Brooke Hogan (@mizzhogan) on

«Υπήρχε ένα κορίτσι που πέρασε κάτι παρόμοιο στο show. Το όνομά της ήταν Stacy και μου έλεγε ότι οι άνθρωποι την αποκαλούσαν βουνό Έβερεστ, επειδή ήταν μεγαλόσωμο και ψηλό κορίτσι».

Hey Monday, you hit like a girl. He he

A post shared by Brooke Hogan (@mizzhogan) on

«Όταν άρχισε να κλαίει, αμέσως ένιωσα τι περνούσα στα 13, παρόλο που έπρεπε να συμβουλεύω αυτούς τους ανθρώπους».

Getting back to that fightin weight ????????

A post shared by Brooke Hogan (@mizzhogan) on

Εάν η Brooke μπορεί να ξεπεράσει την αρνητικότητα του εκφοβισμού και αντέχει τα άσχημα σχόλια, τότε ο καθένας μπορεί.

I'll never forget- when I was younger, someone made a comment on a photo of me and said it looked like a had a jaw that could "crunch rocks." ???? funny now, but hurtful being a young girl reading that. More than a decade later, that comment still sticks with me every time I look in the mirror. BUT!!! Big jaw and all, I'm hard at work promoting @thefashion_hero tv show to show everyone that you are beautiful just the way you are!

A post shared by Brooke Hogan (@mizzhogan) on

Σιγουρευτείτε ότι πιάσατε το θετικό μήνυμα της Brooke!

"I do not desire mediocre love. I want to drown in someone." ????

A post shared by Brooke Hogan (@mizzhogan) on

Credit: littlethings.com

Διαβάστε Περισσότερα Κοινοποιήστε στο Facebook
Πηγή
Δείτε τη συνέχεια