Ηλικιωμένος άντρας παραπονέθηκε για την ηλικία της γυναίκας του. Δείτε την απάντηση που του έδωσε!


Ηλικιωμένος άντρας παραπονέθηκε για την ηλικία της γυναίκας του. Δείτε την απάντηση που του έδωσε!


διαφ.
Ηλικιωμένος άντρας παραπονέθηκε για την ηλικία της γυναίκας του. Δείτε την απάντηση που του έδωσε! Η γυναίκα μου και εγώ ήμαστε παντρεμένοι εδώ και 50 χρόνια. Μια ...

Η γυναίκα μου και εγώ ήμαστε παντρεμένοι εδώ και 50 χρόνια.

Μια μέρα της έριξα μια προσεκτική ματιά της και είπα: «Πενήντα χρόνια πριν είχαμε ένα φτηνό σπίτι, ένα αυτοκίνητο για τα σκουπίδια, κοιμόμασταν σε ένα καναπέ-κρεβάτι και παρακολούθησαμε τηλεόραση από ένα 10-ιντσών ασπρόμαυρο κουτί, αλλά τουλάχιστον κάθε βράδυ ξάπλωνα δίπλα σε μία θερμή …

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!


Η γυναίκα μου και εγώ ήμαστε παντρεμένοι εδώ και 50 χρόνια.

Μια μέρα της έριξα μια προσεκτική ματιά της και είπα: «Πενήντα χρόνια πριν είχαμε ένα φτηνό σπίτι, ένα αυτοκίνητο για τα σκουπίδια, κοιμόμασταν σε ένα καναπέ-κρεβάτι και παρακολούθησαμε τηλεόραση από ένα 10-ιντσών ασπρόμαυρο κουτί, αλλά τουλάχιστον κάθε βράδυ ξάπλωνα δίπλα σε μία θερμή 23χρονη γυναίκα.»

«Τώρα, έχουμε ένα σπίτι 500.000 δολαρίων, ένα αυτοκίνητο 45.000 δολαρίων, ένα ωραίο μεγάλο κρεβάτι και μια τηλεόραση με μεγάλη οθόνη, αλλά κοιμάμαι με μια 69χρονη γριά.»

Η γυναίκα μου είναι μια πολύ λογική γυναίκα. Μου είπε να πάω έξω και να βρω μία θερμή 23χρονη γυναίκα και αυτή από την άλλη θα βεβαιωθεί ότι και πάλι θα ζω σε ένα φτηνό σπίτι, θα έχω ένα αυτοκίνητο για τα σκουπίδια, θα κοιμάμαι σε έναν καναπέ-κρεβάτι και θα βλέπω τηλεόραση τηλεόραση από ένα 10-ιντσών ασπρόμαυρο κουτί.

Credits: Trends Feed

Διαβάστε περισσότερα…


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια