ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Σε μια εκκλησία ενός χωριού ο αρχιμανδρίτης εξομολογούσε τις γυναίκες.

January 12, 2018

Ο εξομολογητής


Σε μια εκκλησία ενός χωριού ο αρχιμανδρίτης εξομολογούσε τις πιστές . Πάει η πρώτη γυναίκα και του λέει: Παπά μου αμάρτησα , ο άντρας μου θέλει να μου κάνει σεξ πολλές φορές κάθε μέρα.
διαφ.
Ο εξομολογητήςΣε μια εκκλησία ενός χωριού ο αρχιμανδρίτης εξομολογούσε τις πιστές . Πάει η πρώτη γυναίκα και του λέει: Παπά μου αμάρτησα , ο άντρας μου θέλει να μου κ...
Ο Θεός είναι μεγάλος και σε συγχωρεί , τις λέει ο παπάς , αλλά πρέπει να κανείς 30 μέρες νηστεία και κάθε μέρα να κανείς 20 προσευχές . Πάει η δεύτερη πίστη και του λέει : Παπά μου αμάρτησα , ο άντρας μου θέλει να μου κάνει σεξ από πίσω . Ο Θεός είναι μεγάλος και σε συγχωρεί ξαναλέει ο παπάς , αλλά πρέπει να κανείς 40 μέρες νηστεία και κάθε μέρα να κανείς 30 προσευχές . Έτσι εξομολογούσε ο αρχιμανδρίτης τις πιστές , σε κάποια φάση όμως του ήρθε να πάει για κατούρημα όποτε , για να μην περιμένει ο κόσμος φωνάζει έναν άλλο παπά για να πάρει την θέση του . Πάει λοιπόν η επόμενη γυναίκα να εξομολογηθεί , και λέει : Παπά μου αμάρτησα ο άντρας μου θέλει εκτός από συνουσία να του κάνω και τσιμπούκι . Ο καινούργιος παπάς όμως δεν ήξερε ποια ποινή έδινε ο αρχιμανδρίτης σε αυτήν την περίπτωση , όποτε φωνάζει τον διάκο και του λέει : Ρε συ τι δίνει ο σεβασμιότατος για το τσιμπούκι : Όποτε του λέει και ο διάκος : Τι να σας πω τώρα εμένα πάντως μου δίνει ένα φλυτσάνι γάλα και δυο μπισκότα !
Πηγή