Ένας Μπαμπάς Αγοράζει Σερβιέτες για την Κόρη του. Όταν της κάνει ΑΥΤΗ την Ερώτηση… Μένει Άφωνη!


Ένας Μπαμπάς Αγοράζει Σερβιέτες για την Κόρη του. Όταν της κάνει ΑΥΤΗ την Ερώτηση… Μένει Άφωνη!


διαφ.
Ένας Μπαμπάς Αγοράζει Σερβιέτες για την Κόρη του. Όταν της κάνει ΑΥΤΗ την Ερώτηση... Μένει Άφωνη! Ένας πατέρας θα έκανε σχεδόν τα πάντα για τη κόρη του. Ο μπαμπάς τη...

Ένας πατέρας θα έκανε σχεδόν τα πάντα για τη κόρη του. Ο μπαμπάς της παρακάτω ιστορίας το αποδεικνύει, όταν είχε αποστολή να αγοράσει σερβιέτες για την κόρη του. Η συζήτηση που ακολούθησε μέσω μηνυμάτων θα μπορούσε να είναι βγαλμένη από ανέκδοτο! Τα μηνύματα είναι τόσο ξεκαρδιστικά, που η κόρη του, η Tia Savva, τα μοιράστηκε με τους φίλους της στο …


Ένας πατέρας θα έκανε σχεδόν τα πάντα για τη κόρη του. Ο μπαμπάς της παρακάτω ιστορίας το αποδεικνύει, όταν είχε αποστολή να αγοράσει σερβιέτες για την κόρη του. Η συζήτηση που ακολούθησε μέσω μηνυμάτων θα μπορούσε να είναι βγαλμένη από ανέκδοτο! Τα μηνύματα είναι τόσο ξεκαρδιστικά, που η κόρη του, η Tia Savva, τα μοιράστηκε με τους φίλους της στο Facebook και φυσικά έγινε viral.

1

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Η συζήτηση ξεκινάει αρκετά καλά, μέχρι που υπάρχει κάποια σύγχυση για το όνομα της μάρκας και την τιμή…

2

Η αναζήτηση συνεχίζεται. Ακόμα και όταν η Tia προσπαθεί να ηρεμήσει το μπαμπά της, εμφανίζονται νέα εμπόδια στο δρόμο του!

3

Η αποστολή σχεδόν ολοκληρώθηκε. Αλλά υπάρχει και κάτι άλλο για τη μονάκριβή του κόρη;

4

Στο τέλος, αυτός ο πατέρας φαίνεται να ξέρει καλά τι χρειάζεται η κόρη του: Σοκολάτα! Ένας μπαμπάς που δε φοβάται να αγοράσει προϊόντα γυναικείας υγιεινής για την κόρη του και βίωσε μια ξεκαρδιστική εμπειρία! Μοιραστείτε την ιστορία του με τους φίλους σας!

Credit: hefty.co

Διαβάστε περισσότερα…


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια