Ανέκδοτο: Ιταλοί, Γάλλοι, Γερμανοί, Αγγλοι, Βούλγαροι, Σουηδοί, Ιρλανδοί, Ρώσοι, Έλληνες… όλοι μαζί στο ίδιο νησί.


Ανέκδοτο: Ιταλοί, Γάλλοι, Γερμανοί, Αγγλοι, Βούλγαροι, Σουηδοί, Ιρλανδοί, Ρώσοι, Έλληνες… όλοι μαζί στο ίδιο νησί.


διαφ.

Μετά από πτώση αεροπλάνου κ επιτυχή προσθαλάσσωση βρέθηκαν σε ένα ερημονήσι:

– 2 Ιταλοί και 1 Ιταλίδα
– 2 Γάλλοι και 1 Γαλλίδα
– 2 Γερμανοί και 1 Γερμανίδα
– 2 Έλληνες και 1 Ελληνίδα
– 2 Άγγλοι και 1 Αγγλίδα
– 2 Βούλγαροι και 1 Βουλγάρα
– 2 Σουηδοί και 1 Σουηδέζα
– 2 Ιρλανδοί και 1 Ιρλανδέζα
– 2 Ρώσοι και 1 Ρωσίδα

Ένα μήνα μετά πάνω σε αυτό το πανέμορφο και απομακρυσμένο νησί:

– Ο ένας Ιταλός καθάρισε τον άλλον ιταλό για την Ιταλίδα.

– Οι δύο Γερμανοί έφτιαξαν ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα το οποίο ακολουθούν αυστηρώς, για να εναλλάσσονται με τη Γερμανίδα.

– Οι δύο Άγγλοι περιμένουν κάποιον να τους συστήσει στην Αγγλίδα και έως τότε βολεύονται μεταξύ τους.

– Οι δύο Βούλγαροι έριξαν μια ματιά στον ωκεανό, μετά μια ματιά στην Βουλγάρα και… άρχισαν να κολυμπάνε.

– Οι δύο Σουηδοί μελετούν το ενδεχόμενο αυτοκτονίας την στιγμή που η Σουηδέζα γκρινιάζει ασταμάτητα για τις αναλογίες του κορμιού της, την αληθινή φύση του φεμινισμού, αλλά τουλάχιστον δεν χιονίζει και οι φόροι είναι σε μειωμένα επίπεδα.

– Οι Ιρλανδοί αρχίζουν να χωρίζουν το νησί σε βόρειο και νότιο και να κατασκευάζουν ένα αποστακτήριο. Δεν είναι σίγουροι αν θα πρέπει να το συζητάνε για σeξ μιας και τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται θολά μετά τα πρώτα λίτρα κατάποσης ουίσκι αλλά τουλάχιστον ξέρουν ότι και οι άγγλοι δεν πρόκειται να πηδήξουν.

– Ο ένας Ρώσος παντρεύτηκε την Ρωσίδα και μετά την χώρισε. Είναι ο καλύτερος πελάτης του αποστακτηρίου των Ιρλανδών. Ο άλλος Ρώσος έβγαλε λεφτά σκοτώνοντας τον Ιταλό και κανονίζοντας να βγάλει βίζα στους Βούλγαρους. Κάνοντας αυτά διεκδικεί το 33,4% από το αποστακτήριο των Ιρλανδών συμπεριλαμβανομένου και το παγκόσμιο δικαίωμα διανομής στους Άγγλους, προσλαμβάνοντας τους έλληνες για πωλητές. Επίσης προσέλαβε τους δύο Γερμανούς ως σωματοφύλακες για τον εαυτό του και την Ρωσίδα κοπέλα του και υποσχέθηκε στην Βουλγάρα ότι θα γίνει νονά του πρώτου του παιδιού. Εξακολουθεί να βγαίνει και με την Σουηδέζα ενίοτε για να μάθει αγγλικά.

– Οι δύο Έλληνες κοιμούνται την Δευτέρα με την Ιταλίδα, την Τρίτη με την Σουηδέζα, την Τετάρτη με την Γαλλίδα, την Πέμπτη με την Ρωσίδα, την Παρασκευή με την Ελληνίδα και το σαββατοκύριακο πηγαίνουν για ψάρεμα καθώς η Ελληνίδα ασχολείται ευτυχισμένη με την καθαριότητα και το μαγείρεμα.

Στο μεταξύ οι Γάλλοι ακόμα σκέφτονται πώς ξέμειναν μόνοι στο νησί…


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια
Loading...