Ανέκδοτo: Ο Ινδός, ο Αμερικανός και ο Έλληνας στην Κόλαση

November 30, 2017

Ανέκδοτo: Ο Ινδός, ο Αμερικανός και ο Έλληνας στην Κόλαση


διαφ.
Ο Ινδός , ο Αμερικανός και ο Έλληνας στην Κόλαση… Βρέθηκαν μια μέρα στη Κόλαση ένας Έλληνας , ένας Αμερικανός και ένας Ινδός. Τους συναντάει ο Διάβολος κ...

Ανέκδοτo: Ο Ινδός, ο Αμερικανός και ο Έλληνας στην Κόλαση

Ο Ινδός , ο Αμερικανός και ο Έλληνας στην Κόλαση…

Βρέθηκαν μια μέρα στη Κόλαση ένας Έλληνας , ένας Αμερικανός και ένας Ινδός. Τους συναντάει ο Διάβολος και τους λέει: Σε όλους που έρχονται εδώ δίνω μία ευκαιρία να μεταφερθούν στο Παράδεισο. Και βγάζει ένα τεράστιο μαστίγιο λέγοντας : “όποιος θ αντέξει τρία χτυπήματα χωρίς να φωνάξει φεύγει στον Παράδεισο, μπορείτε να χρησιμοποιείτε για ασπίδα ό,τι θέλετε.” Πρώτος πηγαίνει ο Αμερικανός.

– Τι θα έχεις για ασπίδα; Ρωτάει ο Διάβολος.

Ο αμερικανός σηκώνει μια τεράστια πέτρα και λέει “είμαι έτοιμος”. Σηκώνει ο Σατανάς το μαστίγιο, χτυπάει μια & φεύγει η πέτρα, χτυπάει δεύτερη & φωνάζει σαν τρελός ο αμερικάνος.

– Επόμενος, λέει ο Σατανάς .

Βγαίνει ο Ινδός.

– Τι θα έχεις για ασπίδα;

– Τίποτα! -λέει ο Ινδός- 80 χρόνια γιόγκα έκανα και δεν νιώθω πόνο σωματικό ποτέ! Πρώτο χτύπημα. Ο ινδός “σσσσσσσς” Δεύτερο χτύπημα. Ο ινδός “σσσσσσς” Τρίτο χτύπημα. Ο ινδός “σσσσσς”

“Α να πάρει!!!” κάνει ο Διάίολος “πρώτη φορά αντέχει κάποιος τρία χτυπήματα. Λοιπόν λέει είσαι ελεύθερος να πας στον παράδεισο.”

ΟΧΙ, λέει ο Ινδός, θέλω να μείνω και να δω. Σε όλα τα ανέκδοτα ο Έλληνας την βγάζει καθαρή, θέλω να δω τώρα πώς θα ξεμπερδέψει! Εντάξει, μένει. Λοιπόν τι θα χρησιμοποιήσεις για ασπίδα ρωτάει τον Έλληνα;

– ΤΟΝ ΙΝΔΟ!!!


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια