Ανέκδοτο: Η τσατσά και ο Εβραίος

November 29, 2017

Ανέκδοτο: Η τσατσά και ο Εβραίος


διαφ.
Η τσατσά άνοιξε την πόρτα του οίκου ανοχής και αντίκρισε…ένα ηλικιωμένο Εβραίο. Τα ρούχα του ήταν ατημέλητα και φαινόταν πεινασμένος και ταλαιπωρημέν...

Ανέκδοτο: Η τσατσά και ο Εβραίος

Η τσατσά άνοιξε την πόρτα του οίκου ανοχής και αντίκρισε…ένα ηλικιωμένο Εβραίο. Τα ρούχα του ήταν ατημέλητα και φαινόταν πεινασμένος και ταλαιπωρημένος..


-Μπορώ να σας βοηθήσω; ρώτησε η τσατσά του οίκου ανοχής
-Θέλω την Νατάσσα, αποκρίθηκε ο γέρος….
-Καλέ μου κύριε, η Νατάσσα είναι το πιο ακριβό μας κορίτσι, να προτείνω κάποια άλλη;
-Όχι, πρέπει οπωσδήποτε να συναντηθώ με την Νατάσσα!…
Τη στιγμή εκείνη εμφανίστηκε η Νατάσσα και του ανακοίνωσε ότι χρεώνει 1000$ την βίζιτα. Χωρίς δεύτερη σκέψη, ο γέρος έβγαλε από την τσέπη του δέκα κολλαριστά χαρτονομίσματα των 100$. Πήγαν λοιπόν στο δωμάτιο για μια ώρα, και στη συνέχεια ο μπάρμπας αποχώρησε ήρεμα. Το επόμενο βράδυ ο γεροτσιφούτης επέστρεψε για την Νατάσσα. Η Νατάσσα του είπε ότι κανείς δεν έχει πάει μαζί της δύο βραδιές στη σειρά,και του διευκρίνισε ότι δεν δέχεται εκπτώσεις, η ταρίφα παραμένει 1000$. Ο γέρος της έδωσε τα χρήματα και αποσύρθηκαν στο ιδιαίτερο δωμάτιο. Σε μια ώρα αποχώρησε ήρεμα κι ωραία. Κανείς δεν πίστευε στα μάτια του όταν ο κωλόγερος εμφανίστηκε για τρίτη συναπτή βραδιά. Της παρέδωσε πάλι 1000$ και πήγαν στο δωμάτιο για τα σχετικά. Στο τέλος της επίσκεψης, η Νατάσσα έπιασε κουβέντα με τον γέρο:
-Κανείς δεν με έχει επισκεφθεί για τρεις συνεχόμενες βραδιές Αλήθεια, από πού είσαι;
-Από το Κίεβο, αποκρίθηκε.
-Σοβαρά; Η αδελφή μου η Όλγα μένει στο Κίεβο.
-Το ξέρω, είπε ο Εβραίος, αυτή μου έδωσε 3000$ για να σου δώσω!

http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/10/blog-post_888.html


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια