10 Τσαούσες Γιαγιάδες που τα λένε έξω από τα Δόντια. Ειδικά η Τελευταία είναι ΟΛΑ τα Λεφτά!

November 27, 2017

Κάποιες γιαγιάδες λένε αυτό που σκέφτονται, χωρίς δισταγμό, όσο σκληρό κι αν είναι. Δεν καταλαβαίνετε τι εννοούμε; Ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω λίστα με τα πιο βάρβαρα πράγματα που έχουν πει ποτέ γιαγιάδες. Από το “Ήξερα ότι δεν θα αρέσεις στα κορίτσια από την αρχή”, μέχρι το “ίσως του χρόνου μας κάνεις περήφανους” – οι γιαγιάδες τα έχουν πει όλα!…


διαφ.
Κάποιες γιαγιάδες λένε αυτό που σκέφτονται, χωρίς δισταγμό, όσο σκληρό κι αν είναι. Δεν καταλαβαίνετε τι εννοούμε; Ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω λίστα με τα πιο βάρβ...

Κάποιες γιαγιάδες λένε αυτό που σκέφτονται, χωρίς δισταγμό, όσο σκληρό κι αν είναι. Δεν καταλαβαίνετε τι εννοούμε; Ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω λίστα με τα πιο βάρβαρα πράγματα που έχουν πει ποτέ γιαγιάδες. Από το “Ήξερα ότι δεν θα αρέσεις στα κορίτσια από την αρχή”, μέχρι το “ίσως του χρόνου μας κάνεις περήφανους” – οι γιαγιάδες τα έχουν πει όλα!

1. Εγώ (ενοχλημένος): ‘Όλοι οι φίλοι μου παντρεύονται.’
Γιαγιά: ‘Ναι; Εμένα όλοι μου οι φίλοι μου πεθαίνουν.’

53

2. “Ο αδερφός μου αποκάλυψε ότι είναι γκέι στην γιαγιά μου κι εκείνη του είπε: ‘Ήξερα ότι δεν θα αρέσεις στα κορίτσια από την αρχή’.”

54

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

3. Εγώ: ‘Έχει ζέστη εδώ μέσα.’
Γιαγιά: ‘Καλό θα ήταν να αρχίσεις να πηγαίνεις στην εκκλησία, γιατί έχει περισσότερη ζέστη στην κόλαση.’

55

4. “Έπαιζα πιάνο για την οικογένεια όταν ήμουν περίπου 5 χρονών. Όταν τελείωσα, παρατήρησα ότι όλοι χειροκροτούσαν, εκτός από εκείνη. Όταν την ρώτησα γιατί, είπε, ‘Χειροκροτάω μόνο όταν είναι καλό’.”

56

5. “Έβαφα τα νύχια μου μια φορά, όταν η γιαγιά έσκυψε και είπε: ‘Αυτή είναι μια ωραία απόχρωση κόκκινου της πουτ***ς’. Μετά απομακρύνθηκε.”

57

6. “Όταν ήμουν 19, έφερα τον φίλο μου στην γιαγιά μου για να τον γνωρίσει. Το πρώτο πράγμα που του είπε ήταν, ‘Λοιπόν, Ben, βλέπω ότι σ’αρέσουν οι χοντρές’.”

58

7. “Έλεγα στην γιαγιά μου ότι στην γάτα μου αρέσει να κοιμάται ανάμεσα στα γόνατα μου και είπε, ‘Αυτό είναι το κοντινότερο που θα πλησιάσεις σε γατάκι’.”

59

8. “Όταν έκανα τρύπα στη μύτη, η γιαγιά μου με κοίταξε από πάνω ως κάτω και είπε, ‘Ήσουν η αγαπημένη μου εγγονή’.”

60

9. “Όταν η μεγαλύτερη αδερφή μου είπε στην οικογένεια ότι είχε μείνει έγκυος εκτός γάμου και σχέσης, η γιαγιά μου ξεφύσηξε, με κοίταξε και είπε, ‘Πάντα νομίζαμε ότι θα ήσουν εσύ’.”

61

10. “Μια φορά έλαβα μια χριστουγεννιάτικη κάρτα από εκείνη που έλεγε, ‘Ίσως του χρόνου μας κάνεις περήφανους’.”

62

Credit: boredpanda.com

Διαβάστε περισσότερα…


Πηγή