15 τραγικές περιπτώσεις ανθρώπων που έγιναν ρεζίλι από το φόντο της φωτογραφίας τους. Με την 13η θα κοκκινίσετε από ντροπή!

November 25, 2017

Το να βγάλεις την τέλεια φωτογραφία απαιτεί πολύ υπομονή, φροντίδα και προσοχή στις λεπτομέρειες. Πλέον, χάρη στα smartphones και τις ψηφιακές κάμερες, είναι πολύ πιο εύκολο να βγάλουμε μια φωτογραφία από ότι παλιότερα.


διαφ.
Το να βγάλεις την τέλεια φωτογραφία απαιτεί πολύ υπομονή, φροντίδα και προσοχή στις λεπτομέρειες. Πλέον, χάρη στα smartphones και τις ψηφιακές κάμερες, είναι πολύ πιο εύκ...

Όταν εφευρέθηκε το 1827, χρειαζόταν 2 ώρες για να βγει μια φωτογραφία. Τώρα, μπορούμε να βγάλουμε δεκάδες μέσα σε δευτερόλεπτα,…


Το να βγάλεις την τέλεια φωτογραφία απαιτεί πολύ υπομονή, φροντίδα και προσοχή στις λεπτομέρειες. Πλέον, χάρη στα smartphones και τις ψηφιακές κάμερες, είναι πολύ πιο εύκολο να βγάλουμε μια φωτογραφία από ότι παλιότερα.

Όταν εφευρέθηκε το 1827, χρειαζόταν 2 ώρες για να βγει μια φωτογραφία. Τώρα, μπορούμε να βγάλουμε δεκάδες μέσα σε δευτερόλεπτα, χωρίς καθόλου κόπο.

Φυσικά, αυτό σημαίνει πως δεν δίνουμε αρκετή προσοχή στις λεπτομέρειες που βρίσκονται στο βάθος και είναι πολύ πιθανό μία αθώα εικόνα να καταστραφεί εντελώς.

Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε κάποια από τα καλύτερα παραδείγματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και όπως θα δείτε μερικά είναι πολύ ντροπιαστικά.

Απολαύστε τα!

1. Κάτι  παράξενο συνέβη στις σκιές τους.

63

2. Ένα ζευγάρι από τεράστιες καμηλοπαρδάλεις.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

64

3. Ένα ‘παιχνίδι’ πίσω από κάτι λουλούδια.

65

4. Και άλλο ένα πάνω στον πάγκο.

66

5. Τι συμβαίνει εδώ πέρα;

67

6. Καγκουρό που ζευγαρώνουν.

68

7. Αναρωτιόμαστε τι να κάνει…

69

8. Αυτά τα μοντέλα θα εκνευριστούν.

70

9. Προσέξτε την αντανάκλαση του αεροπλάνου.

71

10. Μία στιγμή όπως της Marilyn Monroe.

72

11. Τι κάνουν αυτά τα παιδιά στο κανόνι;

73

12. Κοιτάξτε την αντανάκλαση στον καθρέφτη.

74

13. Άλλη μία φωτογραφία καταστράφηκε λόγω του πατέρα.

75

14. Παράξενη στιγμή.

76

15. Σκληρός τύπος, αλλά η μαμά του έβγαλε την φωτογραφία.

78

Όπως βλέπετε, καλό θα ήταν να κρύβετε τα παιχνίδια σας όταν βγάζετε φωτογραφίες… και να μην αφήνετε την μητέρα σας να σας φωτογραφήσει. 

Credit: viralthread.com

Διαβάστε περισσότερα…


Πηγή