10 Απελπισμένοι τύποι που έκλεισαν ξενοδοχείο από το διαδίκτυο, αλλά η διαμονή τους κατέληξε σε παταγώδη αποτυχία

November 23, 2017

Όπως και τα ραντεβού μέσω Tinder δεν είναι πάντα όπως στις φωτογραφίες, δεν είναι και τόσο ασυνήθιστο τα ξενοδοχεία να είναι διαφορετικά στην πραγματικότητα απ’ότι μας τα παρουσιάζουν στο διαδίκτυο. Μπορεί, για παράδειγμα, να λένε ότι διαθέτουν γυμναστήριο, αλλά δεν μας λένε ποιος είναι ο ορισμός του γυμναστήριου. Επίσης, μπορεί να λένε ότι έχουν π…


διαφ.
Όπως και τα ραντεβού μέσω Tinder δεν είναι πάντα όπως στις φωτογραφίες, δεν είναι και τόσο ασυνήθιστο τα ξενοδοχεία να είναι διαφορετικά στην πραγματικότητα απ’ότι...

Όπως και τα ραντεβού μέσω Tinder δεν είναι πάντα όπως στις φωτογραφίες, δεν είναι και τόσο ασυνήθιστο τα ξενοδοχεία να είναι διαφορετικά στην πραγματικότητα απ’ότι μας τα παρουσιάζουν στο διαδίκτυο. Μπορεί, για παράδειγμα, να λένε ότι διαθέτουν γυμναστήριο, αλλά δεν μας λένε ποιος είναι ο ορισμός του γυμναστήριου. Επίσης, μπορεί να λένε ότι έχουν πισίνα, αλλά ξεχνάνε να αναφέρουν ότι είναι γεμάτη τσιμέντο. Ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω λίστα με ξενοδοχεία που ήταν πλήρεις αποτυχίες!

1. Στο δωμάτιο μη καπνιστών υπήρχε ένα τασάκι για μη καπνιστές.

1

2. Οι κανόνες των κινεζικών ξενοδοχείων.

2

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

3. «Εγώ και ο συνεργάτης μου αποφασίσαμε να μοιραστούμε το δωμάτιο για να εξοικονομήσουμε χρήματα. Δεν περιμέναμε κάτι τέτοιο.»

3

4. «Ανάψαμε τα φώτα του δωματίου και κοιτάξαμε ψηλά.»

4

5. «Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μπορώ να κλείσω ή την πόρτα της ντουλάπας ή την πόρτα του μπάνιου, αλλά όχι και τις 2 ταυτόχρονα.»

5

6. «Ο εξαερισμός στο μπάνιο του δωματίου μου δεν φαίνεται να λειτουργεί.»

6

7. «Είδα αυτό στο γραφείο ενός ξενοδοχείου.»

7

8. «Σαν συχνός ταξιδιώτης, βρίσκω δώρα στο ξενοδοχείο.»

8

9. «Αυτό ήταν στο κρεβάτι του δωματίου μου.»

9

10. «Έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι το ξενοδοχείο μας στην Καμπότζη δεν έλεγε την αλήθεια για τις παροχές.»

10

Credit: BoredPanda

Διαβάστε περισσότερα…


Πηγή