ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ηθική στο στρατόπεδο

November 23, 2017

Ηθική στο στρατόπεδο


Σ ένα στρατόπεδο δίπλα ήταν μια φορά ένα σπίτι με τρεις που**νες και έτσι το βράδυ όλοι οι φαντάροι πήγαιναν εκεί . Έτσι λοιπόν ο διοικητής αφού είδε ότι συνεχιζόταν αυτή η ιστορία για πολύ καιρό πήγε μια μέρα στο σπίτι και βρίσκει τις τρεις κοπέλες και τους λέει :
διαφ.
Ηθική στο στρατόπεδοΣ ένα στρατόπεδο δίπλα ήταν μια φορά ένα σπίτι με τρεις που**νες και έτσι το βράδυ όλοι οι φαντάροι πήγαιναν εκεί . Έτσι λοιπόν ο διοικητής αφού ε...
Ότι για να μην τους κλείσει το σπίτι να κάνουν ότι θα τους πει , αυτές απάντησαν φυσικά ναι . Τους είπε λοιπόν να βάλουν από ένα ξυραφάκι η καθεμία τους στο γεννητικό της όργανο ώστε την άλλη μέρα να δει ο διοικητής ποιοι από τους στρατιώτες του πηγαίνουν . Και έτσι και έγινε . Την άλλη μέρα το πρωί ο διοικητής λέει στην πρωινή αναφορά ότι σήμερα ήρθε γιατρός για να σας εξετάσει μόνο κατεβάσετε όλοι τα παντελόνια σας . Μετά την εξέταση ο γιατρός λέει :
Όλοι οι φαντάροι είχαν κομμένες τις πο**ες τους και μόνο ένας δεν την είχε κόψει , τότε ο διοικητής είπε να του δώσουν τιμητική άδεια . Αλλά πριν να φύγει να τους βγάλει ένα λόγω για την ηθική . Τότε ο γιατρός λέει :
Κύριε διοικητά να ακυρώσετε τον λόγο γιατί ο στρατιώτης δεν μπορεί να μιλήσει και ο διοικητής και γιατί δεν μπορεί να μιλήσει , και ο γιατρός του λέει:
Αυτός κύριε διοικητά έχει κομμένη την γλώσσα !
Πηγή