ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Βρισκόμαστε μέσα σε ένα C-130 στην πρώτη “πτώση” νεαρών αλεξιπτωτιστών. “Εκπαιδευτής: Μόλις πηδήξετε από το αεροπλάνο και αφού περάσουν 3 δευτερόλεπτα θα τραβήξετε το κορδόνι στο πίσω μέρος της στολής σας. “

November 15, 2017

Ένα top model έχει μόλις παντρευτεί από κεραυνοβόλο έρωτα μετά από μόλις μια εβδομάδα γνωριμίας…


διαφ.
Ένα top model έχει μόλις παντρευτεί από κεραυνοβόλο έρωτα μετά από μόλις μια εβδομάδα γνωριμίας…Εκείνο που την τράβηξε από την αρχή επάνω του είναι η παντελής αδιαφ...

Εκείνο που την τράβηξε από την αρχή επάνω του είναι η παντελής αδιαφορία που δείχνει για την πάρτη της, και γενικότερα για όλες τις γυναίκες. Την πρώτη νύχτα του γάμου λοιπόν ο τυπάς αράζει στο κρεβάτι με την εφημεριδούλα του και δεν της δίνει απολύτως καμία σημασία.

Η μοντέλα, που την περίμενε τέτοια συμπεριφορά είναι όμως προετοιμασμένη. Ανοίγει μια βαλίτσα, μπαίνει στο μπάνιο και βγαίνει με ένα νυχτικό του Ντιορ.

«Το βλέπεις αυτό;» τον ρωτάει… «Το παρουσίασα στην κολεξιόν το 1999 στο Παρίσι» Ο τύπος ατάραχος, γυρίζει σελίδα στην εφημερίδα μουρμουρίζοντας κάτι σαν «μμμ ναι ναι καλό είναι με γεια….» Τούρμπο η μοντέλα. Ξαναμπαίνει στο μπάνιο και βγαίνει μετά από λίγο φορώντας ένα αρκετά πιο προκλητικό babydoll.

Στέκεται μπροστά του και του λέει κοφτά «Βερσατσε, Τοκυο 1998» Ο άλλος χαμπάρι δεν πήρε. Ξαναμπαίνει μέσα με τρομερά νεύρα πλέον, φοράει κάτι ζαρτιέρες, κάτι φορμάκια περίεργα, στήνεται ξανά μπροστά του και του λέει «Κάλβιν κλάιν, Μόναχο 97» Ξανά γύρισμα σελίδας, ξανά «μμμ ναι καλό είναι»…

Μη βρίσκοντας κάτι πιο προκλητικό, η μοντέλα βγάζει εντελώς τα ρούχα της σκύβει προκλητικά και φωνάζει: «Μα επιτέλους σ….ε με!!»

Ο τύπος τη φωνάζει κοντά του επιτέλους, της αρπάζει το χέρι και της το βάζει ανάμεσα στα πόδια του, ρωτώντας παράλληλα «Δεν μου λες μωρό μου, πιάνεις τίποτα εδώ κάτω;» Η μοντέλα εντελώς μπλοκαρισμένη ψηλαφίζει και λέει έκπληκτη «ΟΧΙ!!!» Και ο τύπος με μπλαζέ ύφος: «Άσκηση Παρμενίων, Έβρος 1988».


Πηγή