ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Άντρας θέλει να κάνει καλή εντύπωση την πρώτη νύχτα του γάμου και παίρνει 10 μπλε χαπάκια με τη μία!

November 10, 2017
Παντρεύεται κάποιος και θέλει να κάνει εντύπωση στη γυναίκα του την πρώτη νύχτα του γάμου. Μετά την τελετή λοιπόν μπαίνει στην τουαλέτα και παίρνει 10 μπλε χαπάκια!
διαφ.
Παντρεύεται κάποιος και θέλει να κάνει εντύπωση στη γυναίκα του την πρώτη νύχτα του γάμου. Μετά την τελετή λοιπόν μπαίνει στην τουαλέτα και παίρνει 10 μπλε χαπ...

Μετά από μίση ώρα γυρίζουν τα μάτια του, αφρίζει το στόμα του και βγαίνει στο διάδρομο με το μόριο έξω! Μπαίνει στο σαλόνι που έβλεπε ο πεθερός του τηλεόραση, τον βάζει κάτω και του ρίχνει τρείς. Συνεχίζει τρελαμένος, φτάνει στην κουζίνα βρίσκει την πεθερά του και της αλλάζει τα φώτα. Ξαναπαίρνει φορά, πετυχαίνει τη γιαγιά στο Χολ και της πετάει τα μάτια έξω! Βγαίνει στον κήπο, πιάνει το σκυλάκι και του δίνει να καταλάβει! Ξαναμπαίνει στο σπίτι, πάει στην κρεβατοκάμαρα που ήταν η γυναίκα του και της σπάει τη λεκάνη από την ένταση! Στο τέλος πεθαίνει από υπερκόπωση… Την επόμενη στην κηδεία πλησιάζει τον πεθερό του μια γειτόνισσα και του λέει: «Συλλυπητήρια κύριε Θανάση, τι κακό σας βρηκε, απο γάμο σε κηδεία». Δε μας χέζεις κύρια Τούλα, ο μακαρίτης άλλαξε τα φώτα σε εμένα, στη γυναίκα μου, στην κόρη μου, στη μάν μου, στο σκυλάκι και του τραβήξαμε και εφτά μα…….ς για να κλείσει το φέρετρο.
Δείτε τη συνέχεια